Ki tudja hol lehet csecsemő- és gyermekápoló képzésre jelentkezni Pest megyében? (tudásbázis)
4. 119cb09458 (válaszként erre: 3. - Anaterra)
2009. jún. 11. 21:49
van ott valami letöltés szó, aazt lekéred és van telefon is ,eamil cím is. vagy rányomsz legalol a kapcsolatok szóra.. remélem jó!
3. anaterra (válaszként erre: 2. - 119cb09458)
2009. jún. 11. 12:51
Ezzel az oldallal csak egy bajom van, hogy meg tudom jeleníteni a szakot, de hogy az melyik iskolára vonatkozik arra még nem jöttem rá.
2. 119cb09458 (válaszként erre: 1. - Anaterra)
2009. jún. 11. 11:53
írd be: új okj tanfolyamok, képzések ,szakmák . ott a szakmai tanfolyamok részen találni fogsz.
1. anaterra
2009. jún. 11. 11:21
Szeptembertől szeretnék jeletnkezni csecsemő- és gyermekápoló képzésre. Kanizsay még nem hírdette meg, a Raol Wallenberg-től már érdeklődtem, tud esetleg valaki más helyet, iskolát, ahol indítanak képzést?
További ajánlott fórumok:
- Egészségügyi dolgozók segítségét kérném! Az Ápoló és a Csecsemő-és gyermekápoló szakmák között van átjárhatóság?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Tudsz valami arról, hogy GYES mellett támogatott képzésre lehet jelentkezni?
- Munkanélkülin keresztül jelentkeztem szociális gondozó és ápoló képzésre! Holnap megyek felvételizni, valaki tudja mik lehetnek a kérdések?
- Ha van egy emelt szintű OKJ-s végzettségem, jelentkezhetek még Felsőfokú szakképzésre államilag támogatott formában?
- A csecsemő- és gyermekápolók mindig 12 órában dolgoznak vagy van lehetőség 8 órás beosztásra is?