Ki tudja, hogy mennyiért tesznek fel spirált kb.? És fáj? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem a spirál (Lilly Gold) 5000 Ft-ba került egy éve.
El kell menni dokihoz, megvizsgál, kiírja, melyik méret felel meg. Nekem sok fémre van allergiám, ezért szóltam, ezért írta a gold-ot, ami arannyal futtatott.
Minedezek után leballagtam az SZTK melletti gyógyszertárba, megvettem a spirát, visszamentem, kicsit lekenték odabent valami jódos cuccal, majd felhelyezték az eszközt. Nem kellemes, szúró érzés, de ki lehet bírni. Persze nem akarok minden napomból 5-10 ilyen percet, de utána 3-5 évig nem kell megismételni. Felhelyezés után megnézik ultrahanggal, hogy jó helyen van-e, utána nekem volt egy kontroll 3 hónap múlva, utána évente kell menni ellenőriztetni. A doki elmondja, hogy fontos, hogy amint valami nem oké odalent a spirált viselő nőknél, akkor menni kell egy biztonsági vizsgálatra. Az én tapasztalataim szerint nem problémás egy ilyen eszköz viselése. Ami még lőfordulhat, hogy a utána 3-4 mensidnél kicsit érzékenyebb lhetsz, jobban görcsölgetheta pocid alul.
Reméem, tudtam segíteni.
6000 volt a spirál. 5000-et adtam érte a dokinak. De hivatalosan csak az eszközért kell fizetni.
Kicsit fájt, de össze kell szorítani a fogadat, és már kész is.
További ajánlott fórumok:
- Honnan és mennyiért rendelhetik azok az eladók a Converse tornacipőket, akik 5000 Ft-ért tudják postaköltséggel adni?
- Tudja valaki hol kaphatok laktózmentes termékeket és mennyiért?
- Ionizált lúgos víz- tudja valaki, hogy hol lehet kapni és mennyiért?
- Ki tudja, hogy az iskolai hátizsákon elromlott cipzárt mennyiért cserélik ki? Vagy vegyek újat?
- Tudja valaki esetleg, hogy hol lehet kapni BPA mentes cumisüvegeket, és mennyiért?
- Tudja valaki, hogy a Kállay Miklós doktornál Fehérváron mennyiért lehet szülni?