Ki nem várja 2011.05.24.re? (beszélgetés)
Sziasztok. Hogy vagytok? :)
Mi elkezdtük a 30. hetet, ma vagyok 30+2 hetes, már visszaszámlálunk. :)
Szia, de jó hallani felőled. :)
Igen növekedik, ma tettem fel a legújabb pocakfotót, hétfőn voltunk UH-n, már 3,4 cm. Jól vagyok, csak a fejem fájdogál a frontokra, émelygés, hányinger már nincs, mióta b6-t szedek elmúlt, a fáradtság sincs igazán jelen már.
Veled miújság? :)
Nem szabad görcsölni, jönni fog az a baba. Mire gondolsz, hogy esetleg belső szervi okok miatt nem jön a baba? :\
Szia!
Jó régen voltam itt...de sokat dolgozok..látom szépen növekedik a kicsi:)..és hogy érzed magad? mit mondott a doki? majd most akarok magán dokihoz menni, hogy mi a helyzet..én már úgy vagyok vele, hogy nem görcsölök rá..most nem jó kor voltunk együtt és meg is jött...majd lesz valami..
Köszönöm.
Veled miújság Kismakika? :)
Nha igen...
A fogászaton kezdek, oda kedden kell majd mennem.
Megjöttünk. :))))))))
8, 6 mm a szivecskéje 145-öt vert percenként. Jó helyen ágyazódott be, a méretei alapján teljesen megfelel az utolsó mensitől számított korának, tehát pontosan 7 hetes terhes vagyok. :) Tudtam én, hogy nagyon az elején fogant ez a maszatka. :D
Június 20-án lesz a következő UH, addigra leszek 9 hetes és pár napos, tehát valamivel több mint két hét még addig. Párom teljesen elvolt ájulva ahogy nézte a kis törpénket. :)
Viszont rengeteg helyre kell mennem. . . Kaptam beutalót laborvizsgálatra, mennem kell a házi orvosomhoz általános belgyógyászati vizsgálatra, fogászatra. . . szóval lesz hova rohangálnom a jövőhéten meg azután. Annyira boldog vagyok, hogy majd elájulok. :D
Köszi. :)
Még nem voltam dokinál, szombat reggel megyek 8:30-ra. :) Majd beszámolok. :P
Jaj!!!
És mit mondott a doki?
Rendben. :)
Tegnap elkészült az első pocakfotóm. Pocinak még nem mondható, de ez a kezdet, megkellett örökítenem... :)
Az éjszakám pokoli volt. Már este fejfájással mentem el, de hihetetlen rossz volt. Hajnalaok hajnalán hívtam a dokim, hogy mondja meg mit vehetek be, mert nem bírom tovább... Három óra alatt ötször hánytam a fájdalomtól...
Itt sincs semmi különös.
Szombaton léesz az első UH-m, de nem tudom, hogy vagy-e olyan állapotban már, hogy megírjam-e majd a részleteket...
Szakad az eső, hideg van, délután meg nagyon meleg volt, bolond ez az időjárás...
Szia!
Dolgozom!
De igazából semmi különös!
És veled?
Szia!
Sajnálom. :(
Persze, hogy melletted vagyunk! Kitartást! Írj majd azért!
Nagyon sajnálom! :((((
Itt leszünk, legalábbis én biztosan. Mindenképp jelentkezz majd, nagyon várlak vissza!
Sziasztok!
Szerintem egy időre elmegyek! Mert tegnap 4 nap késés után megjött!!! Ezek szerint csak oda képzeltem a csíkot mert annyira ott akartam látni!
Köszönöm nektek, hogy mellettem voltatok. Most úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék babát mert nagyon sokat csalódtam, elég volt. Majd elmegyek dokihoz és kifogom magam vizsgáltatni, hogy mi lehet a baj! Remélem, hogy megértitek! De a továbbra is velem vagytok akkor írni fogok, hogy mi történt!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakultak a dolgok! :)
Remélem minden rendben, nagyon szurkolok!
Én várom a válaszodat. Siófok 20 (!!!) km vonattal.
Írj este, hogy mi volt! Várom. És biztos Wanda is.
ne félj! annál rosszabb!
Akkor csörizz meg, v.hívlak!!!!! De kérlek, szánj magadra ennyit, hogy kiderüljön, mi van!
Figyi, neked nem az lenne a legjobb, ha nem lennél bizonytalan? A doki a legbiztosabb, hidd el.
Vidd magaddal a teszteket, és várd meg, mit mond. Ha megnéz UH-gal, akkor biztos tud tutit mondani. Ha petezsákot nem is lát, ha babás vagy, mert még pici, de a méhnyálkahártya vastagságából kiderül.
Várom a jelentkezésedet!
Miért nem mész most? Péntek van, ilyenkor legalábbis nálunk csak 2-ig van rendelés! Uccu! :)
Szorítok! A számomat tudod, ha van vmi, hívj fel!
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Ki nem várja 2011.06.12.-ére?
- Győri kismamák akik 2011-re várják a kis Manót:)