Ki nem várja 2011.06.12.-ére? (beszélgetés)
Sajnos nem csak reggel, hanem napközben is hőemelkedésem van, és bár orvos nem látott, de biztosan fel vagyok fázva.. (nálam visszatérő) Ma van a 27. nap és nem bírtam ki, megcsináltam egy tesztet, persze negatív lett.. Minden hónapban bennem van a remény, de nem tudom miért.. :( Mostmár tuti, hogy ma/holnap megjön!
De azért köszönöm a biztató szavakat, sokat számított!!
Szia!
A felfázás miatt inkább este lenne hőemelkedés, mint egyéb vírusos, vagy bakteriális fertőzésnél! Ha kifejezetten csak reggel van, akkor még van remény! Két nap és kiderül! Voltál orvosnál, Ő állapította meg, hogy felfázás? Csak azért kérdezem, mert nekem is olyan volt anno, mielőtt meg kellett volna jönnie!
Szia!
Van, de sajnos kiderült időközben az oka: felfázás :( Azért lehetett hőemelkedésem is :( Úgyhogy nem hiszem, hogy ebben a hónapban sikerrel jártunk a babával, de azért még van két napom reménykedni.. :) Az ébredési hőmérséklet is lehet magasabb egyébként felfázás miatt, vagy vajon csak napközben? Mert ma reggel pl. 37-et mértem..
Remélem jól sikerült séta is és nem pont akkor esett az eső, mert nálunk aznap este eléggé esett.
Szia!
Mi újság? Van még hasszurka?
Okés, köszönöm!!! :)
Jó sétálgatást!!!
:)
Köszi! Nyugi, hamarosan Te is megtudod, hogy milyen!
Erre még nem is gondoltam, de teljesen igaz! :) Nem baj, szeretnék aggódni ilyeneken is! :) Olyan jó lehet érezni, hogy egy új kicsi élet növekszik Benned, akiről majd gondoskodhatsz! :)
És fiú vagy lány? Tudjátok már mi lesz a neve? (persze ha nem baj, hogy kérdezem :))
Akkor vasárnap már én is próbálkozom! :)
Katkamamusz, Te terhesen is dolgozol, vagy otthon vagy? Mikorra várod a Babát?
Köszi az infókat, majd igyekszem így mérni!
Próbálom nem beleélni magam, nem akarom a Férjemet is minden hónapban kikészíteni a hóvégi kiborulással.. :) Nem tudom hogy lehet ezt lazábban venni. Mindig elfoglalom magam valamivel (most épp vizsgaidőszak van, úgyhogy nem nehéz..), de mindig eszembejut.. :D Nem baj, egyszer úgyis sikerül, amikor itt az ideje!!
Köszi! :)
Az ébredési hőmérsékletemet én is mindig mértem, tudtam is pontosan a tüszőrepedés időpontját. Mindig reggel kell mérni, ugyanabban az időben, szájban, és az legyen az első mozdulat, mert minden egyéb mozgás emeli a testhőt!
Egyébként, akár a szurkálás is lehet a jele! Mindenesetre én azt mondom, hogy ne éld bele magad, mert, ha nem, akkor ismét csalódás lesz! Nagyon szorítok, nekünk is fél év után jött össze másodjára!
Először is gratulálok a széép Kislányodhoz!! :) Olyan jó ilyen fiatal anyukákat látni, engem mindenki azzal nyaggat, hogy még túl fiatal vagyok az ilyen elköteleződéshez...
Én most vagyok a 24. napon, peteérés a 13.-on volt, úgyhogy elvileg nekem is lehetnek a beágyazódástól.. Ilyen görcsök mensi előtt nekem soha nem szoktak lenni.
Sajnos a teákat (enyhe) endometriózis miatt nem ihatom, viszont sok jót hallottam róluk! Én Mastodynon cseppeket szedtem, de most abbahagytam, mert félek, hogy az okozza ezeket a tüneteket.. Ha nem, akkor nagyon bevált! ;) Még 4 napig kell kibirnom, és még utána pár napig, hogy ne teszteljek.. :))
szia!én is szorítok neked!
Kislányomnál,nekem is szúrt az alhasam...de nekem a beágyazódás miatt...akkor sejtettem,hogy ez valami más..
Mi több mint 2és fél évig próbálkoztunk a kistesóval,és elkezdtem inni a palástfű és cickafark teákat és az első ilyen teás hónapban sikerült:-)
Tüneteid jók,biztatóak!
Szia!
Mi fél éve próbálkozunk, de nagyon szeretnénk egy pocaklakót.. :) Most egy hete folyamatosan hőemelkedésem van (reggel és napközben is) minden egyéb betegség-tünet nélkül, napközben kb. folyamatosan aludnék, és szurkál+görcsöl jobb oldalt az alhasam.. :( Köszönöm a biztató szavakat, sokat jelentenek! :)
Neked pedig nagyon gratulálok a babához!!!! :)
Szia!
Én ugyan már 5 hónapos terhes vagyok, de jártam ebben a cipőben, át tudom érezni!
Hogy kinek milyen tünetei vannak? Teljesen változó, erre nem lehet adni! A legtöbb nő, csak onnan tudja, vagy sejti, hogy sikerült, hogy kimarad a menzesze, de én pl. mind a két terhességemnél/ az első korai vetéléssel végződött/, tudtam már kb. 1 héttel nem várt előtt! Nagyon sokat kellett pisilni, furcsa nyomást éreztem a hólyagomon! A klasszikus terhességi tünet, a hányinger viszont csak 6 hetesen kezdődött!
Sok sikert, szorítok!
Sziasztok!
Azok, akik babát szeretnének és június 12.-ére, vagy akkortájra nem várják a mensit, gyülekezzünk itt!! :-) Kinek milyen tünetei vannak? Mióta próbálkoztok?