Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ki nem várja 2011.06.12.-ére? fórum

Ki nem várja 2011.06.12.-ére? (beszélgetés)

26. Katkamamusz (válaszként erre: 25. - Bea0917)
2011. jún. 14. 21:29
Bocs, hogy nem reagáltam, de elutaztunk és csak most jöttünk vissza! Sajnálom, hogy megjött, de a jövő hónapban biztosan összejön! Drukkolok majd, meglátod a babák tudják mikor kell jönniük! Gyógyulj meg a felfázásból minél hamarabb és aztán hajrá!
2011. jún. 11. 11:00
Na mával új időszak kezdődik, új remény (megjött..)
2011. jún. 11. 09:39
Én.
2011. jún. 11. 09:36

Sajnos nem csak reggel, hanem napközben is hőemelkedésem van, és bár orvos nem látott, de biztosan fel vagyok fázva.. (nálam visszatérő) Ma van a 27. nap és nem bírtam ki, megcsináltam egy tesztet, persze negatív lett.. Minden hónapban bennem van a remény, de nem tudom miért.. :( Mostmár tuti, hogy ma/holnap megjön!

De azért köszönöm a biztató szavakat, sokat számított!!

22. Katkamamusz (válaszként erre: 21. - Bea0917)
2011. jún. 10. 22:46

Szia!

A felfázás miatt inkább este lenne hőemelkedés, mint egyéb vírusos, vagy bakteriális fertőzésnél! Ha kifejezetten csak reggel van, akkor még van remény! Két nap és kiderül! Voltál orvosnál, Ő állapította meg, hogy felfázás? Csak azért kérdezem, mert nekem is olyan volt anno, mielőtt meg kellett volna jönnie!

2011. jún. 10. 22:05

Szia!

Van, de sajnos kiderült időközben az oka: felfázás :( Azért lehetett hőemelkedésem is :( Úgyhogy nem hiszem, hogy ebben a hónapban sikerrel jártunk a babával, de azért még van két napom reménykedni.. :) Az ébredési hőmérséklet is lehet magasabb egyébként felfázás miatt, vagy vajon csak napközben? Mert ma reggel pl. 37-et mértem..

Remélem jól sikerült séta is és nem pont akkor esett az eső, mert nálunk aznap este eléggé esett.

20. Katkamamusz (válaszként erre: 19. - Bea0917)
2011. jún. 10. 11:22

Szia!

Mi újság? Van még hasszurka?

2011. jún. 8. 20:28

Okés, köszönöm!!! :)

Jó sétálgatást!!!

18. Katkamamusz (válaszként erre: 17. - Bea0917)
2011. jún. 8. 20:27
Most elmegyünk sétálni, de fogok még jelentkezni, kíváncsi vagyok a fejleményekre! Szorítok és vigyázz magadra, ne emelgess!
2011. jún. 8. 20:25
Remélem! :)
2011. jún. 8. 20:24

:)

Köszi! Nyugi, hamarosan Te is megtudod, hogy milyen!

2011. jún. 8. 20:23
Szép név! :)
2011. jún. 8. 20:23
Hát nagyon gratulálok!! :) Csodálatos dolog ez az anyaság! Nem is tudják a férfiak, hogy mit hagynak ki! ;)
13. Katkamamusz (válaszként erre: 12. - Bea0917)
2011. jún. 8. 20:22
Áron :)
2011. jún. 8. 20:21

Erre még nem is gondoltam, de teljesen igaz! :) Nem baj, szeretnék aggódni ilyeneken is! :) Olyan jó lehet érezni, hogy egy új kicsi élet növekszik Benned, akiről majd gondoskodhatsz! :)

És fiú vagy lány? Tudjátok már mi lesz a neve? (persze ha nem baj, hogy kérdezem :))

11. Katkamamusz (válaszként erre: 9. - Bea0917)
2011. jún. 8. 20:18
Én az első pillanattól kezdve itthon vagyok, mint veszélyeztetett terhes. Volt tavaly egy vetélésem, magas a vérnyomásom és mindjárt 40 leszek! Egyébként szerencsére minden rendben, a babával is velem is. Okt. 12-re vagyok kiírva és kisfiam lesz!
10. Katkamamusz (válaszként erre: 8. - Bea0917)
2011. jún. 8. 20:15
Nem lehet lazábban venni, ha valaki szeretné, állandóan azon jár az agya! Amikor sikerül, jön a következő aggódás, hogy megmaradjon, elegendő tünet van-e, később, hogy jók legyenek a szűrések eredményei, mozduljon már meg, mozog-e eleget? Én most az utóbbinál tartok, ezzel akasztom ki apát! Szóval, attól a perctől, hogy pozitív a teszt, mindig van miért aggódni! :)
2011. jún. 8. 20:13

Akkor vasárnap már én is próbálkozom! :)

Katkamamusz, Te terhesen is dolgozol, vagy otthon vagy? Mikorra várod a Babát?

2011. jún. 8. 20:10

Köszi az infókat, majd igyekszem így mérni!

Próbálom nem beleélni magam, nem akarom a Férjemet is minden hónapban kikészíteni a hóvégi kiborulással.. :) Nem tudom hogy lehet ezt lazábban venni. Mindig elfoglalom magam valamivel (most épp vizsgaidőszak van, úgyhogy nem nehéz..), de mindig eszembejut.. :D Nem baj, egyszer úgyis sikerül, amikor itt az ideje!!

7. Katkamamusz (válaszként erre: 5. - Bea0917)
2011. jún. 8. 20:07
Én a nem várt napján teszteltem és egyértelműen pozitív volt!
6. Katkamamusz (válaszként erre: 3. - Bea0917)
2011. jún. 8. 20:06

Köszi! :)

Az ébredési hőmérsékletemet én is mindig mértem, tudtam is pontosan a tüszőrepedés időpontját. Mindig reggel kell mérni, ugyanabban az időben, szájban, és az legyen az első mozdulat, mert minden egyéb mozgás emeli a testhőt!

Egyébként, akár a szurkálás is lehet a jele! Mindenesetre én azt mondom, hogy ne éld bele magad, mert, ha nem, akkor ismét csalódás lesz! Nagyon szorítok, nekünk is fél év után jött össze másodjára!

2011. jún. 8. 20:05

Először is gratulálok a széép Kislányodhoz!! :) Olyan jó ilyen fiatal anyukákat látni, engem mindenki azzal nyaggat, hogy még túl fiatal vagyok az ilyen elköteleződéshez...

Én most vagyok a 24. napon, peteérés a 13.-on volt, úgyhogy elvileg nekem is lehetnek a beágyazódástól.. Ilyen görcsök mensi előtt nekem soha nem szoktak lenni.

Sajnos a teákat (enyhe) endometriózis miatt nem ihatom, viszont sok jót hallottam róluk! Én Mastodynon cseppeket szedtem, de most abbahagytam, mert félek, hogy az okozza ezeket a tüneteket.. Ha nem, akkor nagyon bevált! ;) Még 4 napig kell kibirnom, és még utána pár napig, hogy ne teszteljek.. :))

4. 2cf99b02a5 (válaszként erre: 3. - Bea0917)
2011. jún. 8. 19:57

szia!én is szorítok neked!

Kislányomnál,nekem is szúrt az alhasam...de nekem a beágyazódás miatt...akkor sejtettem,hogy ez valami más..

Mi több mint 2és fél évig próbálkoztunk a kistesóval,és elkezdtem inni a palástfű és cickafark teákat és az első ilyen teás hónapban sikerült:-)

Tüneteid jók,biztatóak!

2011. jún. 8. 19:50

Szia!

Mi fél éve próbálkozunk, de nagyon szeretnénk egy pocaklakót.. :) Most egy hete folyamatosan hőemelkedésem van (reggel és napközben is) minden egyéb betegség-tünet nélkül, napközben kb. folyamatosan aludnék, és szurkál+görcsöl jobb oldalt az alhasam.. :( Köszönöm a biztató szavakat, sokat jelentenek! :)

Neked pedig nagyon gratulálok a babához!!!! :)

2. Katkamamusz (válaszként erre: 1. - Bea0917)
2011. jún. 8. 19:44

Szia!

Én ugyan már 5 hónapos terhes vagyok, de jártam ebben a cipőben, át tudom érezni!

Hogy kinek milyen tünetei vannak? Teljesen változó, erre nem lehet adni! A legtöbb nő, csak onnan tudja, vagy sejti, hogy sikerült, hogy kimarad a menzesze, de én pl. mind a két terhességemnél/ az első korai vetéléssel végződött/, tudtam már kb. 1 héttel nem várt előtt! Nagyon sokat kellett pisilni, furcsa nyomást éreztem a hólyagomon! A klasszikus terhességi tünet, a hányinger viszont csak 6 hetesen kezdődött!

Sok sikert, szorítok!

2011. jún. 8. 19:35

Sziasztok!

Azok, akik babát szeretnének és június 12.-ére, vagy akkortájra nem várják a mensit, gyülekezzünk itt!! :-) Kinek milyen tünetei vannak? Mióta próbálkoztok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook