Győri kismamák akik 2011-re várják a kis Manót:) (beszélgetés)
:)
Is-is,vannak napok mikor jobban vannak mikor pocsékul de ez így van ebben az állapotban:)
Az idő miatt pocsékul ma olyan álomkór kerülget h ülő helyemben elaludnék bárhol.Csak ez nem nagyon sikerül mert Botikám rettentő nyügi nem tudunk kimozdulni és hiányzik neki nagyon a kinnt lét.Pedig kb 1órája már beöltöztünk esőruciba ésk imentünk a szakadó esőben de hát azt nem élvezte úgy mint mikor szabadon csatangolhat az udvarban:(
És te?
adny-t írtam :-)
és Te hogy vagy?
én is csatlakoznék hozzátok, adny már ismerős, a márciusi csodákból :-)
Kicsilányka! meg vagy elégedve Krekóval? véleményed róla?
Csak azért mert orvos szeretnék fogadni, mivel az előző orvosom, nem dolgozik kórházban:-(
Hát ez nagy kérdés számomra, de a Krekót ajánlották, most ezen gondolkozom. Köszi.
Hát igen gondolom h nem könnyű..és már előre fel kell nekem is készülni mert nálunk még kisebb lesz a kor különbség.Nekünk 10hós múlt a fiúcskánk,de nem akartunk nagy kor különbséget és mindenképp úgy szerettük volna h mire betölti az 1évet addigra legyek már terhes,hát kicsit előbb jött össze de sebaj:)
Biztos nem lesz könnyű de mindennek meg van az előnye hátránya,és minden kezdte nehéz de a vége meg jó,úgyhogy majd valahogy boldogulunk!
És nálunk is most kezdődött el ez a hiszti korszak de nagyon,ráadásul nagyon nem emelgethetek 12hétig mert kicsit barnázgattam,meg hát annyira rosszul vagyok h szinte csak fekszem és mindig kell mellém "babysitter" hol a férjem hol anyósom hol valaki a családból.
És még mindig nehezen viseled vagy csak az elején volt rossz?
2 éves múlt márciusban a lánykám:)
dr.Krekó Imréhez járok
kicsit nehéz mert még szopizik a lánykám
és ráadásul nagyon hisztis sokszor kikészít:(
Nekünk is:)
Mennyi idős az első gyerkőc?
Sajni én is szenvedek rendesen,de hát bízom benne h majd a 12.hét betöltésével elmúlik mint az elősnél.
9hetes vagyok.
Van dokim Dr Busznyák Csaba.
És te kihez jársz?
nem a második lesz:)
most 19 hetes vagyok.
elég nehezen és te?
van dokid akihez jársz?
te mennyi hetes vagy?
Szia:)
Persze h jöhetsz:)
Örülök h írtál:)
És első baba lesz?H viseleld a pocakosságot?
szia)
én abdai vagyok:)
igaz dec 25.-re írtak ki.attól jöhetek?
Sziasztok!
Szeretettel várok Győr és környéki kismamákat beszélgetni,akik 2011.-re várják a babókat.
Ha vagyunk a környékről akkor beszélgessün kegy jót:)
Üdv:Andy
További ajánlott fórumok:
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Győri Kismamák!!
- Veszprém megyei kismamák, akik tavaszra várják a kisbabát :)
- Békásmegyeri kismamák - akik májusra, júniusra várják babájukat
- Győri kismamák akik 2011 október körül babát várnak
- Nyíregyházi (szabolcsi) kismamák, akik 2018-ra várják babájukat csatlakozzatok!