Ki milyen edzéstervvel mozog otthon? (beszélgetős fórum)
Gyakorlás kérdése.
csinálni kell, elsőzör 1-2 db, amjd emelgetni. A végén már jól fog menni:D
A mozgás természetesen jó fogyás és alakformálásra. Az, hogy nekem vagy másnak mi hatásos, sok mindentől függ. Olyan nincs, hogy valakinek nem hatásos. Ha csináljuk, akkor lesz eredménye.
Nekem is okos és ha értelmes, akkor ráhagyom 😃
Jártam edzőterembe, tudok dolgokat, de majd megint kérek segítséget.
És bocsi :D ma kicsit nagyon hülye vagyok :D
Mellesleg az edzőterem addig nem árt amíg megtanulod hogyan kell csinálni a gyakorlatokat ott tudnak segíteni a helyes testtartásban is. Nekem legalábbis anno így volt. Onnan tudom hogy kell szabályosan cibálni pl a kitörést anélkül hogy a térdem megfájdulna :)
Nem kell.. Annyit tesz: semmit nem csinálok :D
Amúgy rengeteg program van de nem a programon múlik hanem rajtad :) elhatározás kérdése. Na az az ami nekem nincs meg... :)
Kizárólag a ps3-hoz, xbox-hoz kapható fitness programokat szeretem otthon, mert a végén ad trófeát (még akkor is ha virtuális):) Egyébként nem szeretem az otthoni sportolást.
Inkább úszás, futás, kerékpár, többnyire van rá lehetőségem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- "Árthat" egy olyan embernek kb 7 km-nyi közepes tempójú séta, aki egyáltalán nem sportol, legtöbbször otthon ül, tehát nem nagyon mozog?
- Diéta és edzésterv
- Jövőhéten kezdek edzőterembe edzeni. Tud valaki segíteni egy edzésterv kialakításában? Nagy segítség lenne, mert még soha nem mozogtam így..
- Félmaratonra ki milyen edzéstervvel készült fel? Mi vált be?
- Van itt olyan, aki interval(lum) edzést alkalmaz? Kinek mi az edzésterve, milyen mozgásformában alkalmazza?