Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki kéne fizetnem? fórum

Ki kéne fizetnem? (beszélgetés)

28. 6b006fc769 (válaszként erre: 27. - 06718ca650)
2011. máj. 31. 02:40
Azért én nem hiszem, hogy a fórumindító itt a problémák gyökere...
2011. máj. 30. 21:24
öö, hát biztosan van oka amiért így tettél. én ha ki is mennék, biztosan az lenne az első hogy keresnék a páromnak helyet, nem is bírnám nélküle, de akkor ez nem az a kapcsolat ami ennyit ér neked.
26. c1e9612cd3 (válaszként erre: 25. - Lilu44)
2011. máj. 30. 21:19
fela fejjel! Mindig van jobb! És az ember előre halad az életben, nem visszafelé! Pont ezért, a kapcsolatainkban is a saját tapasztalataink alapján jobban megválogatjuk a partnereinket, míg végül eljön a nagyŐ! :) Hidd el! Leszel még ennél sokkal jobban is szerelmes, és téged is fognak ennél sokkal jobban szeretni! (tapasztalat :) )
25. Lilu44
2011. máj. 30. 21:01
Köszönöm szépen a megerősítéseket! Sok erőt adnak, hogy tovább tudjak lépni, majd lesz mit visszaolvasni a nehéz napokban, órákban...!
24. c1e9612cd3 (válaszként erre: 7. - Lilu44)
2011. máj. 30. 20:40
nyugi, nem döntöttél rosszul! Ez még csaka kezdet lett volna. Először utaztasd ki, aztán meg majd azon kaptad volna magad, h teljesen rajtad élősködik! Keressen más palimadarat magának az ilyen jellegű terveihez! Ha meg annyira veled akar lenni, és világot szeretne látni egyben, miért nem megy ki ő is dolgozni? Nme neked kell neki munkát is keresni, aztán meg ő beleteszi a csupasz pi...csáját (már bocs). Ha ennyire nme volt képes, akkor hidd el, h lett volna ez még rosszabb is! Neked terveid vannak az életben, ügyesen lavírozol, fiatal vagy még ahhoz, h egy ilyen ember a nyakadra telepedjen.
2011. máj. 30. 17:16

Szia!

Szerintem is jó döntést hoztál! Ne hagyd magad kihasználni és ne aggódj, találsz olyant, aki tényleg szeret, nem pedig követelőzik és mocskolódik, mert neked nem az az elsődleges, hogy az ő kényére-kedvére dolgozz és keress.

22. Lilu44 (válaszként erre: 21. - 859d58d4d8)
2011. máj. 30. 17:10
Sajnos azt már elszúrtam , mert kerestem , de nem válaszolt se a hívásaimra se semmire, tehát , még neki áll feljebb, ezek után nem fogom keseni!
21. 859d58d4d8 (válaszként erre: 1. - Lilu44)
2011. máj. 30. 16:57
Szia! Jól tetted! Egy percig se bánd! Aki szereti a másikat, az nem így viselkedik ahogy Ő! Elég éretlen még úgy sejtem! Én a helyedben nem is keresném!
20. martin3 (válaszként erre: 17. - Lilu44)
2011. máj. 30. 14:41

ok, akkor a hiteltéma félreérthető volt...

hát ha a pasi ilyen "válogatós", akkor nincs miről beszélni:( Ha fontos lennél nekem, és itthon nem lenne olyan állásom, amit meggondolnék, hogy a mai világban felrúgjak-e vagy sem, már mennék is mosogatni...

én 20évesen tuti külfödre mentem volna azok helyében, akik itt nem találnak munkát, ott meg igen, bár én szerencsére még mindig találtam:)

szóval egy ilyen pasi miatt kár itatni az egereket, ennyi idősen örülnék, ha lenne bármilyen állásom és még a szerelmemmel is lehetnénk:) ráadásul kint a mosogatással is többet lehet keresni, mint idehaza sok "nívósabbnak tűnő" munkával. De tudod ez róla állít ki bizonyítványt, büdös neki a munka....bocs, de így hangzik, ha ez a te értékrendedbe nem fér bele(márpedig miér is férne bele) akkor nincs is miről beszélni! inkább legyél hálás a sorsnak, hogy nem vesztegeted időd egy ilyen emberre. annyi pasi van ám, csak észre kell venni! persze ne most akard, most temesd el gyászold meg azt a szerelmet, ez így normális, aztán nyisd ki a szemed és nézz körül, milyen szép a világ:)

2011. máj. 30. 14:37

Fizesse ő magának, teljsen igazad van!

Fú az ilyen pasikat dobni kell, ha nem tud egy repjegyre valót összetenni és van képe neked felróni.

2011. máj. 30. 14:33

Minél több részletet írtál, annál inkább az a véleményem, hogy kerüld el ezt a srácot amilyen messze csak tudod, ha lehet, még a nevét is felejtsd el!

"NEm hajélandó gyerekekre vigyázni sem mosogatni! Szerinted nem néztem neki munkát? DE neki kikötései vannak, hogy mit hajlandó dolgozni!" Ez magáért beszél, ehhez semmit nem kell hozzáfűzni.

17. Lilu44 (válaszként erre: 16. - Martin3)
2011. máj. 30. 14:28

Nem az a bak,hogy megkért, hanem az,ahogy! Nem hinném ,hogy az lenne a normális, ha számonkérne, h mirét nem tettem! NEm hajélandó gyerekekre vigyázni sem mosogatni! Szerinted nem néztem neki munkát? DE neki kikötései vannak,hogy mit hajlandó dolgozni!

Egy szóval sem mondtam ,hogy a szüleim hitelét én fozetem, sőt, mikor felajánlottam nekik, tiltakoztak, és mondták,majd ők ezt megoldják, én rakjam csk félre a pénzt, a sulira! Vagy akármire! Soha nem várták el tőlem! SOHA! Azért írtam le azokat tényként, mert abból a pénzből, amiből őt finanszíroznám, lehet elöbb Nekik adnám segítségül, vagy a hugomat hoznám ki!

16. martin3 (válaszként erre: 11. - Lilu44)
2011. máj. 30. 14:19

az miért háborított fel, hogy arra kért keress neki munkát? ha én a helyedben lennék, és már 3 éve együtt lennék a párommal, akivel valószínű komoly a kapcsolat, hiszen 3 év az nem kevés, el sem tudnám képzelni, hogy ő ne jöjjön utánam...mindent megtennék azért, hogy is ott legyen, akár menjen mosogatni, ő is vigyázzon gyerekre, bármi....mégis együtt lennétek, és még pénzt is kereshetnétek, meg tudnátok alapozni a jövőtöket. Őt egyébként mi köti ide? ezek szerint túl sokat ő sem kereshet, ha 80ezerért sem tud venni egy laptopot.

én az egészben csak azt nem értem, miért nem vagytok ott együtt

és azt sem értem, hogy miért neked kell a családod hitelét fizetni. Már ne is haragudj, de az a szüleid kötelessége, szép dolog, ha valaki támogatja a szüleit de százezerrekkel!!! szerintem ez így nem fair, én ezt soha nem várnám el a gyerekemtől!!!

2011. máj. 30. 14:16

"valójában attól félek, hogy nem lesz még egy pasi, aki ennyire fog szeretni"

Na ne szórakozz, legyen már egy kicsit nagyobb önbizalmad. Szép és csinos vagy, nem lesz itt semmi gond.

Valaki azt mondta, hogy egy pár akkor tartozik igazán össze, ha nem lehúzzák egymást, hanem felemelik.

14. danina (válaszként erre: 11. - Lilu44)
2011. máj. 30. 14:14
Nála csak jobbat találhatsz.
13. Héris (válaszként erre: 11. - Lilu44)
2011. máj. 30. 14:08
"valójában attól félek,hogy nem lesz még egy pasi,aki ennyire fog szeretni" - hogy kérdezhetsz ilyet? Ha annyira szeretett volna, nem tesz ki ilyesminek. Lesz, aki jobban szeret majd. Ne bánkódj ezen. Fel a fejjel! A szabad napjaidat meg szerintem töltsd a szüleiddel, családoddal, barátaiddal, ők jobban megérdemlik.
12. danina (válaszként erre: 7. - Lilu44)
2011. máj. 30. 14:01
Jól döntöttél.Szerintem ez csak egy jó ürügy volt neki a szakításra.Lehet,már rég becsajozott...Én a helyedben meg sem keresném,ha hazajössz...Légy inkább a családoddal,akik nem követelőznek.
11. Lilu44 (válaszként erre: 8. - Df2a740c00)
2011. máj. 30. 13:59
120 000 ft, átszámolva, amit tisztán félre tudok tenni, nem hiszem ,hogy sok embre elmondhatja ezt magáról otthon. Nah emg persze a nyelv...! Ráadásul ezt egy érettségivel otthon nem sűrűn tudnám megkeresni :)De most nem is ezen van a hangsúly hanem , azon hogy jól tettem e vagy nem... valójában attól félek,hogy nem lesz még egy pasi,aki ennyire fog szeretni, vagy ez butaság? mert nem is szeret igazán egy iylen ember? Össze-vissza cikáznak a gondolatok a fejemben!
10. df2a740c00 (válaszként erre: 9. - Inkábbíjász)
2011. máj. 30. 13:58
Pesze, ez is igaz. Egyetértek teljesen, hogy sajnos az itthonmaradás nem igazi alternatíva. Én inkább azt akartam sugallni kicsit, hogy talán érdemes lenne kint is jobban körülnézni, mert nagy esély van rá, hogy ennél jövedelmezőbb munkát is talál. Persze a többi feltételt nem írta, lehet, hogy járhat még nyelviskolába, stb., ezért nem is forszírozom tovább részemről ezt a témát.
9. inkábbíjász (válaszként erre: 8. - Df2a740c00)
2011. máj. 30. 13:54

"Ezt itthon is simán megkereshetted volna szinte bármilyen melóval. "

Már, ha itthon kap munkát... de nem kap, gondolom ezért is, meg a nyelv miatt is ment ki, és milyen jól tette! Haza sem kellene jönni, mert itt jobb semmi nem lesz egyhamar.

8. df2a740c00 (válaszként erre: 1. - Lilu44)
2011. máj. 30. 13:50

Ne haragudj, de ez a havi 400 font borzasztó kevés, még akkor is, ha nem kell élelemre, illetve szállásra költened. Ezt itthon is simán megkereshetted volna szinte bármilyen melóval. Nem rosszindulatból írom, ne érts félre.

A témához pedig: nekem az is furcsa, hogy megengedte neked a párod, hogy laptopot vegyél neki. De hogy ezen felül is követelőzött, az már végképp sok. Igazad van, hogy szakítottál vele.

2011. máj. 30. 13:45
Miután szakitottam, írt két levelet, hogy sok szerencsét a GAZDAG életemhez, és,hogy ne keressenm többet,és ő nem érzi magát hibásnak. Ez a lényege a leveleknek!ÉS javarészt azért megyek msot haza 5 napra, hogy vele lehessek, és azért fizettem ki a méregdrága repjegyet is...nem is értem... komolyan...nagyon rosszul érintett,remélem jól döntöttem
2011. máj. 30. 13:42
Szia! Én is egyetértek a döntéseddel. Egy férfi legyen annyira talpraesett, hogy eltartsa magát, vagy találjon munkát magának. Nem tudom, hogy képzeli, hogy ilyet kér tőled... Nekem is volt ilyen pasim, aki elvárta, hogy eltartsam, napi 10-12 órát dolgoztam, ő otthon ült és játszott, egy villát nem rakott arrébb, és amikor hazaértem, még számon kérte rajtam, hogy nem főzök vacsorát? Hát mit képzel. Sok léhűtő, ne legyen lelkiismeret furdalásod, sokkal jobbat fogsz találni! Hajrá!
5. reload (válaszként erre: 1. - Lilu44)
2011. máj. 30. 13:41

Szia!

Szerintem jól tetted, hogy szakítottatok. Olyan nehéz neki felfogni, hogy Londonban sem kolbászból van a kerítés?

Egyáltalán nem is értem miért lenne neked kötelességed az Ő útját kifizetni, ahogy már előttem is írták, inkább neki kéne gyűjteni, hogy kimehessen hozzád...

2011. máj. 30. 13:41
Lehet hogy a szakítás elhamarkodott volt, de tény hogy én nem várnék el ilyet a páromtól... Ha megpróbál keresni, és netalán megpróbálja megbeszélni a dolgot, akkor szerintem adj neki még egy esélyt. De tisztáznotok kell, hogy neked vannak céljaid, és hogy ő is tűzzön ki magának valamit... Mellesleg ő maga is megkereshetné azt a pénzt, amiből kimehetne pár napra hozzád...
2011. máj. 30. 13:32

Szia!

Nekem is egy barátnőm hasonló helyzetben volt!

Szerintem nem teted rosszul, egy idő után úgyis a kapcsolatotok rovására ment volna a távolság.

Szerintem pedig Neked nem kötelességed Őt eltartani, még a laptopot sem kellet vvolna megvenni szerintem, mivel Te is megdolgoztál azért a 80000 ft-ért!

De ez cdsak az Én véleményem.

2011. máj. 30. 13:31
nehéz, de ha tudja, hogy miért vagy kint, hogy sulira gyűjtesz és, hogy a családodat kell segítened, ráadásul nem is keresel olyan hú de sokat, akkor ezt nem a szemedre kéne vetnie, hanem neki kéne talán meglepnie és kiutaznia hozzád.
2011. máj. 30. 13:26

Sziasztok! Kicsivel több mint 3 éve vagyok együtt a párommal, ebből már lassan egy éve én külföldön élel. Most megyek haza 3szorra, amit emglepetésnek szántam. Tegnap beszélgettünk skypon, és valahogy felmerült egy kényes téma, a következők szerint: ő: Sok nő barátnőm kérdezi tőlem, hogy ha olyan jól keresel, akkor mirét enm oldod meg, hogy kimehessek hozzád pár napra?

én: Azt kérdezed, hogy miért nem fizetem ki a repjegyedet? és azt, hogy itt kint vagy?(itt kicsit elszállt az agyam, mert elötte, már volt erről szó,csak akkor abban az értelemben,hogy az én kutya kötelességem munkát találni neki idekint!)

ő: igen, és nem válasazolok rá semmit, mert szégyenlem ,hogy ezt nem teszed meg! Mert ha én lennék ebben a helyzetben , megtenném!

Tudni kell, hogy 19 évesen jöttem ki Au Pair vagyok, ami annyit jelent ,hogy havi 400 fontot keresek, ami idekint a 0 val egyenlő,az iskolámra gyűjtök, mellesleg, a családomnak havi 500 000 ftot kell kifizetniük hitelre, és egyéb adókra,járulékokra!Továbbá, már egyszer hazaküldtem neki 80 000 ft ot ,hogy laptopot tudjon venni, és beszélni tudjunk. Rosszul tettem ,hogy szakytottam vele? Vagy ezen enm kellett vna ennyire kiakadni? Szeretem, de ez nagyon rosszul esett,és nem tudom,hogy helyesn döntöttem-e...Bocsi az esetleges mondaszerkezeti hibákért, nagyon kivagyok,gondolkodni is nehéz...a válaszokat előre is ksözi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook