Ki ismeri a muszlim kultúrát?Szeretnék kis emlékeztetőt kérni..🙂 (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek!Tudom,ez valóban nem hiteles,csak afféle játékos hókusz-pókusz.
Igen a korlátokat már észrevettem..
Itt már válaszoltak neked. Én nem is hallottam létezik ilyesmi. Nem rossz, mert az egyházi esküvő az egyházi esküvő.
De vigyázz, ha muszlim fiúval kezdel ki. Én azt hallottam, hogy náluk a nőknek korlátozottak a szabadságjogaik.
Természetesen, ezt Európában nem fogadják el hivatalosan.
Hivatalosan köthetsz házasságot, ha már megkötötted, hivatalosan válhatsz el. A többi így jogilag hókuszpókusz.
Háromszor kell kimondani, hogy elválok, elválok, elválok és volt házasság, nincs házasság.
A házasságot az imám szentesíti. Ekkor rögzítik, azokat a dolgokat, hogy ki mennyit visz a házasságba, ha válásra kerül a sor mennyit követelhet a feleség. A feleség elfogadja-e, hogy 2.-3.-4. felesége legyen még, vagy az már válóok.
Nekem úgy rémlik, mintha valamelyik hindu vallásnál van, hogy a fiatalok külön szobában mondják ki azt a bizonyos szót, és ezzel létrejött a házasság. Addig még csak nem is látják egymást, mivel az a szülők egyezsége alapján történik.
Valami tv-műsort láttam, a Travel Channel adón szokott ilyesmi lenni, de ez már eléggé régen volt.
"Kupakolt".)
a pasik találékonyak..-))))))))))
En ilyet meg csak nem is hallottam semmilyen kulturaban. A hazassagkotesrol csak ugy hallottam, hogy masok elott hivatalossa tett elkotelezodes.
Ilyen szoveggel kupakolt meg valami faszi?
Sziasztok!Régesrég volt egy muszlim szerelmem.Volt egy mondat(vagy szó?),amit ha 3-szor kimondtunk,az iszlám szerint "házasok" voltunk.
De már sajnos nem emlékszem rá.Tudnátok segíteni?
Szeretettel.:Meli
További ajánlott fórumok:
- Retró ízek, emlékeztek?
- Hazugság avagy "nem emlékeztem jól"
- Mire emlékeztek az internet "őskorából"?
- Gyerekkorotokból mennyi időre visszamenőleg emlékeztek?
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- Ha a felettesed sokszor emlékeztet, hogy kiváltságos vagy a munkában és közben "környékez" az zsarolás?