Ki hogyan vészelte át a húsvéti evéseket? (tudásbázis)
Én húsvétkor nem eszem többet mint máskor. A karácsony a necces csak.
Húsvétkor mindig ide-oda megyünk, élvezzük a hosszú hétvégét. visszük magunkkal a sonkás-tojásos szendvicsünket. :)) A kiránduláson még ezt is kamatosan lemozogjuk.
Tegnap este voltunk vendégségben de csak annyit ettem, amit amúgy is megeszek vacsira, a süti belém se fért volna. :P
Ma rossz idő van, ezért pihenünk, nem megyünk sehova, és egész nap sonkát eszem majd tojással és uborkával, majd ha megéhezem. :P
Semmi különös, eddig OK :)
Holnap neccesebb lesz, majd figyelek.
Sajna nálunk a nagy evés még csak holnap jön:S
Most annyit csinákok,hogy nem vacsizok,és megcsinálom RR második dvd-jét.Hátha nem rakódik ezzel holnap rám semmi.
Sz.rul... :)
17 kilót fogytam 3 hónap alatt és most 1 nap alatt fél kiló visszajött...de már csak egy nap van vissza :)))
Még sehogy:)
Holnap is van nap, és mi vendégségbe megyünk két helyre. Finomabbnál-finomabb sütik, és kaják várnak még rám:(
Ráadásul, papíron, én diétázom...
Én tartom magam.Nagyjából,mivel most ez a 4. napom.Ha már most nassolok,akkor mi lesz később?!:)
Amúgy nagy a csábítás.:S
További ajánlott fórumok:
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- A szívbemarkoló plátói szerelem. Ki hogyan élte meg, vészelte át? :o)
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- 40 éves pasi 20-on éveseket lájkol. Akkor nekem 30+-osan nincs esélyem?
- Hogyan vészeltétek át a szülőktől való elköltözést?
- Ti, hogyan vészeltétek át?