Ki hogyan fogyott lett 150kg-ról? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nagy szénhidrát-függő vagyok. Most próbálom a szénhidrátot minimalizálni, a kalória bevitelét csökkenteni. Úgy gondolom, előbb-utóbb kiürül a májból a tartalék és akkor sikerül könnyebbé válnom.
Hát gyerekek itt aztán minden hülyeséget leírtatok.
Én pl.157 kg vagyok.zavar! Persze hogy zavar ! de én sem tudok fogyni.Nekem volt egy tüdőembóliám.Nem gyalgolhatok nem biciklizhetek nem úszhatok....ennyi .Akkor mit tegyek ? Koplaljak ?
Mellesleg aki azt mondta hogy ő a szülei elvesztését megpróbálná magában elintézni az NAGYOT TÉVED !!!! Az apukám 1991 ben anyukám 2005 ben halt meg.Egyikük hosszú betegség után másikuk percek alatt.Lelkileg nem tudtam feldolgozni és a ma napig nem szoktam meg a gondolatot hogy nincsenek.Pedig szerető családom férjem és fiam van.Tehát a fogyás a lelki tényezők miatt is nagyon nehéz.És nagyon könnyű sajnos meghízni.Persze erre tényleg azt mondják hogy nem kell enni.De hogy ?????????
Igen,tudom,hogy érdekes.
Van,aki nem 50 kiló 10 évesen,hanem max 35-40..és az 50 et csak 16 évesen éri el,mert mondjuk nem az evés körül forog az élete,vagy nincs lehetősége annyit enni,amennyit szeretne.És így(50 kilósan) is marad legalább addig,míg nem szül pl
Nem én nem férek el tőlük,nekem mindegy,hogy ki mekkora,ha nem ül az ölembe,hanem engem magamat zavarna ha én annyi helyet fogalnék el,annyi tömegem lenne,mint 2-3 másiknak.
Ugyanmár..ha nem érthető,újra:
"...a normálishoz képest. (ami persze nem feltétlenül 50 kiló, lehet 70 is, és akor máris ""csak"" 2 egészséges felnőtt nő jön ki a húsmennyiségemből. . . )"a húsmennyiségemből,ami 150 kg,hiszen erről beszélünk..hogy HA ennyi lennék.
Sztem ha én 150 kg lennék,attól kapnék sokkot,.hogy rájönnék: 3 egészséges felnőtt nő kijönne a testtömegemből.
Elborzasztana,hogy ennyi helyet foglalok el a világból a normálishoz képest.(ami persze nem feltétlenül 50 kiló,lehet 70 is,és akor mários ""csak"" 2 egészséges felnőtt nő jön ki a húsmennyiségemből...)
Ez mindenképp tudna motiválni abban,hogy lefogyjak.
Sziasztok!
Szerintem elhatározás kérdése. Én 47 kg ot fogytam, immár 3 éve tartom a súlyom. Igaz 2 év alatt ment le, de nem is hízom vissza, mert nem drasztikus fogyással értem el, hanem életmódváltással. Világ életemben kövér voltam, 18 évesen már 115 kg:-(
Aztán állandóan fogytam-híztam, akár 40 kilókat is. De sosem tartottam meg a súlyom, mert rosszul étkeztem. Nem sokat, csak szarokat ettem, és állandóan délután meg este:-(
Még 10 et lenyomok lassan remélem. Már nem megy annyira jó ütemben, csak dekákat vesztek hetek alatt, de így is jó:-)
Érdemes türelemmel kitartással diétázni, és meglesz az eredménye. Bánom, hogy nem 10 évvel korábban kezdtem el.
Mindenkinek hasonló sikereket!
Szerintem ez a természetes reakció, mi mást kéne tenni?
Ezeket pont "így kell" megélni.
Nem az a felnőttség, hogy elfojtunk mindent, sőt...
Na jó nem kertelek, de azért ne érezd magad kínosan miatta, komolyan! :-)
A szüleim halála után nem tudom, hogy mi lenne, erre gondoltam. Fel kéne nőni pikk-pakk, elmúlna a feltétel nélküli szeretet, olyan lenne, mintha megszűnne a gyökerem, és szálló magként kéne valahol földet találni, hogy költői legyek :-)
Próbáld ki.
:)
Én is így szoktam hívni, illetve "kattingatom az agyam" :-D
Ez is egyfajta agykontroll szerintem, ha az ember rutint szerez benne, akkor az életben egy csomó területen marhajól használható. Legfőképp a lelki terheknél, legalábbis engem mindenen átsegít már pillanatok alatt, legyen az normális esetben bármilyen nyomasztó dolog.
Attól félek, hogy egy konkrét dolognál nem segítene elég gyorsan, de remélem, az még nem mostanában lesz.
Én nem olyan régen szoktam le...nem volt egyszerű, de sokkal szörnyebre számítottam.
Egyébként a visszajelzések alatt én építő kritikát gondoltam elsősorban.
Mindenki imád :-)
A cigit egyszer akartam letenni, akkor letettem. Asszem, legközelebb akkor mutatnék hajlandóságot, ha babaprojekt volna kilátásban.
A leszokásom első pár hónapjában bátyám mondta nevetve, hogy a süti tetejéről is úgy verem le a felesleges porcukrot, mintha cigiről verném le a hamut (hüvelyk- és középső ujjal fogtam, és mutatóval ütögettem) :-D A megszokás...
Pedig az is csak akaraterő kérdése.
Akkor figyelj azokra a dolgokra, amiket visszajelez a környezeted.
További ajánlott fórumok:
- Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Hogyan fogyott le Janet Jackson?
- Ki hogyan fogyott le? Mi vált be?
- Abba kellett hagynom a gyógyszert, aki így tett fogyott utána?
- Mi a tapasztalatotok a léböjttel kapcsoltaban? Aki végécsinálta mennyit fogyott? És hogyan bírta?