Mi a tapasztalatotok a léböjttel kapcsoltaban? Aki végécsinálta mennyit fogyott? És hogyan bírta? (tudásbázis)
Sziasztok
Érdekelne, hogy ez gyerekeknél mennyire káros? vagy épp jót tenne? mert van egy 15 éves fiam és nagyonnagy súlyfelesleggel kűzd. . . 172 cm és kb 110 kg. ő erre keres megoldást de gyors kell mert szeptembertől szakmunkásképzőbe fog járni, és bírnia kell a terhelést. az lenne a kérdésem h. mennyire lehet ezt gyerekeknél alkalmazni, és hogy mennyi idő alatt mennyi súlyfeleslegtől lehet megszabadulni, és mennyire tartható ez a súly. Egyszer már megpróbálta 2 napon át csak pickwik borsmenta és pickwik zöldteát ivott de féltem hogy nagy baja lessz így leállítottam.
Válaszokat előre is köszi
A neera léböjtkúrát csináltam végig. Az eleje kegyetlen volt. Azt hittem soha nem megy le a torkomon, de a 4. napra már finomnak éreztem a löttyöt. 10 nap neera kúra, addig semmi szilárd étel, majd még 3 nap léböjt, amikor szintén nincs szilárd...
Közben nagyon nyugodt voltam, ami pl. fogyókúránál nem mindig igaz.
Nagyon jo meregtelito kura,altalába 20 napos.
a rakos daganatba szenvedoket 40 napos kuranak
szokták alávetni,egyes kulfoldi korhazakba.
gyumolcsle kurarol,azis a rostosrol beszelek.
udv mindenkinek,kelemenpi kelemen istvan.
További ajánlott fórumok:
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Hány fok van nálatok a lakásban? Kapcsoltatok fűtést már?
- Vannak tapasztalataitok a léböjttel kapcsolatban? Ki mennyit adott le vele?
- 11 napos léböjttel mennyi a várható fogyás?
- Még nem kapcsoltam be a fűtést. Majd, ha 18 fok alatt lesz...
- Okozhatja a laptop túlforrósodását, hogy nem kapcsoltam ki egyszer, mert nem zártam be egy ablakot a gépen?