Kevés a szex a házasságban. Ti mit tennétek? (beszélgetős fórum)
És miután felismeri, hogy egészségügyi probléma van, sajnos onnantól se egy csettintés, mire megoldódik.
Én 1,5 éve ebben vagyok :( az értékeim egyre rosszabbak, gyógyszerváltások, kontroll kontroll hátán, mellékhatások, stb. Talán a mostani hatásos lesz, majd kiderül.
És addig bízom a férjemben, hogy kitart mellettem lelkileg.
Írtam hogy nem szólok bele jobban,,,de a válasz azért illendő:))
Az írásod első része (bár nem kizárt)de olyan feltételezések sorozata , amibe én nem ártakozom bele.
A második része az ,hogy egy másik nő belül hogyan működik,,,még nőként sem vállalkoznék rá megmondani.Gyakran a hétköznapok elsodorják az embert ,,,nem szalad rögtön orvoshoz,,,,és tegyük fel,,hogy közelít egy klimax, előbb el kell fogadni ,felismerni hogy gond van,,,akár kapcsolati ,,akár egészségügyi probléma van,,és ez általában nem egy csettintésre megy.
Szerintem több dolog lehet.
Az egyik, hogy nem ismered a szeretetnyelvét, és neki a szóbeli dicséret pont nem jelent semmit, sokan vagyunk ezzel így. Én ezzel kezdeném, remélhetőleg az 5 szeretetnyelvből 26 év után ki tudod választani az övét.
A másik, bár gondolom ez egy férfinek nem hangzik jól, de a legtöbbnek fogalma nincs az anatómiáról, szóval én utánanéznék, hogy mi is jó a nőnek (hacsak nem vagy 100% biztos, hogy minden maximálisan jó neki).
A harmadik meg a rutin, na az ennyi idő után durván belerondít a dologban, ha a férfi mindig ugyanott, ugyanúgy akarja...
És bizony ott van az is, hogy egy bizonyos kor felett a nők mindenek, csak nem elégedettek a testükkel, sokan már nagyon világosban nem akarják inkább...
Szóval rengeteg dolog lehet, ami segít, de csak akkor ha neki nincs más, akivel viszont akarja, vagy ami miatt nem akarja...
Akkor vigyük tovább a vezérfonalat. Én mint kívülálló, megkérdezném az asszonyt, mi váltotta ezt ki belőle? Esetleg a férj, nem lett-e valami miatt igénytelen, ami miatt nem akar hozzá közeledni?
A huszon x év alatt ráunt arra, hogy nem tudta a férfi normálisan kielégíteni, a megjátszott orgazmusokból most lett elege.
Van valakije, aki miatt hanyagolja a férjét.
Mert lehet hormonális probléma, de szerintem ezt a nő is érezné, mert nem csak a szex iránti vágya változna, hanem több dolog a szervezetében, ami számára is feltűnne. Akkor pedig szerintem ő is lépne.
Mert, ha én érzem, hogy elkezd hullani a hajam, izzadni a lábam, ami sosem szokott és mondjuk a szexet is kevésbé kívánnám, mióta az előző két tünet megjelent, magam indulnék orvoshoz. Nem hiszem, hogy egy normálisan gondolkodó hölgy másként tenne.
Kihagytad hogy megoldják egymás között és újra találkoznak az igények.
Én már csak ilyen optimista vagyok.
Én elmondom neked mások hogyan oldják meg.
1.) Belenyugszik, hogy ez van nincs mit tenni. Ismét napi tevékenységé válik a maszturbáció, mint a serdülő korában.
2.) Belenyugszik és keres magának olyan tevékenységet ami után szexuális életet élni nem is lenne ideje. Vesz egy földet és ott tölti a szabadideje nagy részét, vagy felkészül egy maratonira, és örül, ha ágyat lát mikor hazaér és lefeküdhet.
3.) Nem nyugszik bele és a net, vagy a személyes kapcsolatok segítsége révén keres egy szexpartnert. Az asszonnyal vagy férjjel pedig úgy élnek, mint két barát.
4.) Nem nyugszik bele, hanem közli a férjjel vagy a feleséggel, hogy drágám nekem ez így nem jó ezért elválok és keresek magamnak egy olyan embert, aki naponta, de legalább két naponta megdugható, vagy megdug. Mert nekem erre van szükségem.
Azt hiszem minden lehetséges verziót felsoroltam.
Volt hasonló gond, de mivel én változtatni akartam ezen, így az "éves közben jön meg az étvágy" módszert alkalmaztam. Nem állítom, hogy mindig működik, de többnyire igen. És azt sem akarom, hogy emiatt keressen a férjem mást.
Ha nincs is változó korban, lehet hogy a hormonok már rosszalkodnak.
Tényleg utoljára!Nem volt szimpatikus amit írtam:)Nem baj, mások vagyunk máshogy állunk hozzá:)
De kibeszélni olyanokkal akik ismerik is ráadásul,,,na az gáz!!!!!
Mindenre amit írtunk azt mondod próbáltad, nem jött be.
Mit lehet még tenni? Esetleg arra nem lehet rábeszélni még, hogy nőgyógyásszal konzultáljon? Lehet a háttérben kis hormonális borulás is. Volt már változó korban?
Ezt látom már kérdezték de nem látok rá választ. Azért az sok nőt megborít.
Ezt meg is értem,,ha nincs hozzá kedv ne eröltesd.
DE itt nem arról van szó hogy ,,,,MA nincs hozzá kedvem,,,,,hanem teljesen szétcsúsztak az igények és ezt kellene valahogy áthidalni.
Vagy nézni hogy kínlódik a másik és kerül ide ilyen kérdéssel,,,igen az sokkal jobb,,,Nem arra gondoltam hogy tartsd oda akkor is ha nem akarod,,,de ha már magyarázni kell akkor hagyjuk.
További ajánlott fórumok:
- A kevés szex tönkreteheti a kapcsolatot? Vagy jöhet valtozás?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- A párom sokkal kevesebb szexszel beéri, mint én..
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Egy normális férfi házasságban milyen sürün igényli a szexet?
- Évek óta nem szexel velem a férjem. Más is él így házasságban?