Kevert almás bögrés recept
A Kevert almás bögrés hozzávalói:3 egész tojás,
2 bögre cukor
2 bögre langyos tej,
3 1/2 bögre sima liszt/vagy 2 bögre darált dió és 1 1/2 bögre liszt/
2/3 bögre étolaj,
1.5 teáskanál sütőpor
1 teáskanál fahéj
csipet só, és szódabicarbóna
Tölteléknek 4-5 reszelt alma.
A Kevert almás bögrés elkészítési módja:
Az anyagokat jól összekeverjük.A felét zsírozott ,lisztezett tepsibe önjük,rá tesszük a reszelt almát és beborítjuk a tészta másik felével.Forró sütőben tűpróbáig sütjük. Még finomabb ,ha a tetejére meggyet szórunk és ezt kevés fahéjas cukorral meghintjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Huncutpanna, 2008. jún. 25. 19:56
A kevert almás bögrés elkészítési módja és hozzávalói.