Ketofanok klubja (beszélgetés)
Ja igen;az AHHOZ KÉPEST,meg a KORODHOZ KÉPEST kifejezéseket utálom a legjobbban!!!
Én nem a koromhoz,hanem a nőkhöz/minden nőhöz/képest akarok jól kinézni,és szerintem ez minden nő vágya,nem pedig magához képest!!Nem?!!
A gyerek valóban nem ok arra ,hogy ne nézz ki jól,és bár csak tipp,de a 87 gondolom a szülidőd ami 23 évet feltételez::)Na,akkor még tényleg semmi indok nincs /betegségen kívül persze/arra hogy egy nő ne nézzen ki jól!!!!
de sajna a kor nagy úr,és 30-35 körül már nehezebb fogyni ,ez sajna tény.De nem lehetetlen és senki nem hivatkozhat a korára/én se/ezért bírkózomj vele!!!és igen amiért nem tudok fogyni azon kívül ,hogy kötött vagyok z a saját mocskos falánkásgom ,és semmi más:)
De ettől még más lehet jobban céltudatos mint én!!!
Sőt ,nagyon remáélem ,hogy mindenki jobban eltökélt mint én,mert én azt szeretném,hogy akikkel foglalkozom sikeresen csinálják a dolgukat,mert ez nekem sikertörténet mindenképp!!!
Ja, a szakma a lapján...ehhez lenne egy hozzáfűzni valóm:
Attól hogy tesitanárként tengetem a napjaim ,nem edzek semmivel se többet mint bárki más...amit edzek az a szabadidőmben zajlik,hisdzen órán nem én ugrok például szekrényt,hanem a gyerekek én csak biztosítok,és attól nem leszek formásabb!!
Persze egy irodistától azért többet mozgok,de az édeskevés testformázás szempontjából amit alalpból végzek a munka alatt.Ezért nekem ugyanúgy le kell mennem a terembe és edzenem heti 4 x mint bárkinek::))Sajnos../Bírnék hergyászni,nagyon:)/
Szerintem tök jól nézel ki és egyáltalán nem tűnsz 43évesnek a képek alapján.Izmosnak látszol inkább.
Igen,ez érdekes,hogy a szakmád alapján fura,hogy ilyen gondjaid vannak.Lehet,hogy a módszer a rossz:).
75 körül...de 43 évesen ez már nem túl könnyű,főleg ha be van kötve az izom közé a gyúrás miatt:)De azt hiszem a koromhoz képest nem nézek ki szarul/remélem:)/és írni a diétát nem egyenlő a beterteni a diétáttal,sajnos....
A mondás:Nem minden válogatott játékos alkalmas jó edzőnek,és nem minden nemzetközi edző volt elsőosztályú játékos.
Magyarul a szakmai tudás nem feltételezi azt ,hogy te is jól csináld::)
De én azért nem panaszkodom/dehogynem::)/magamra,ha korrekt akarok lenni.
Lagzi nem lesz,csak egy ebéd.Egybe tartunk a kisfiunknak egy névadót egy szolíd esküvővel.Egyikünknek sem az első,így már nem akarunk nagy felhajtást.
Most nagyon nézegetem a neten a Zumbát,mint mozgásformát,de még nem tudtam magam rávenni,hogy kipróbáljam.nem vagyok egy nagy táncos,pedig lehet hogy jó lenne a bicajozás mellé.
Nálunk is olyan borulós-sütős:)
Nyári lakodáré???Az klassz lesz:)
Én kardiózom és súlyzózok teremben,de kevés ,,kéne vagy heti 4x hogy elégedett legyek....
Oké köszi előre is.
Nálatok milyen az idő?Itt ma már süt a nap,de hétfőtől megint esőt mondanak.Igyekszem a hétvégét kihasználni egy kis bringázással.
Tündi!
Te azóta is nyomod az atkinset???
Megnéztem jónak tűnik,várom a folytatást:)
Köszi
Tök jó neked,hogy a párod is veled csinálja.Az enyém gebe,pedig kólán édességen,és minden egyéb finomságon él:)
Egyszerűen ilyen alkat.Szerencsés.
Kezdünk/apa is csinálja mert dagi lett:)/egy egyhetes méregtelenítő lightossal,második hét egy vagás méregtelenítő,és a harmadikon levezünk,majd negyediken visszaépítős ötödiken már kalóriás ,és ahatidik lesz a ketofan klubbos....
Brutál....:)))
Hát én is döcögősen edzegetek...De legalább a súlyom normális...Most kéne még rálapátolni ,és letolni még párat...
HÉTFŐTŐL /mert a hétfő az Isten:)/hat hetest kezdek,és csak a vége lesz ketózisban:) az eleje méregtelenítős...akajjjjod????
Én s kinlódok a mozgással ,most neki veselkedtem az osztálytali miatt,de újra lelappantam:)
Rá kell kattani,és muszáj is,mert különben a nyári ruháknak lőttek:)
Sziasztok::)))))))))))))
Végre valaki:)))
Itt a tavasz,higyjétek el ,hogy ez a ch mentesek időszaka lesz!!!!
Reméljük:)De nem írígyeket,inkább érdeklődőket szeretnék,az írígység nem annyira jó dolog:)
De nálad se az írígyek jelenjenek meg inkább:)