Kéthonapos anyatejes babát négy napra nagyszülőhöz? (beszélgetős fórum)
a lakás kérdés marha bonyolult. remélem nemsokára sikerül azt írnom hogy hurrá van hová kimenni.:)
a nagyobbik tündér volt anyukámék szerint. jókedvű és egyfolytában csacsogó. és érdekes módon jobban örült a kistestvérének mint nekem.
Vidd magaddal!!!
Ha otthon hagyod,megsínyli!Elfelejti a cicit,könnyen rászokik a cumisüvegre.Neked pedig bedurran a cicid,és komoly bajok lehetnek.Valamint,a tejed is elmehet.Gondold át!!!
Szia!
Akkor, hogyan is van ez? Megy az anyósod veletek, de a babát hagyd itthon?? Nem értem :DDDD
Mi a 8 hetes babával nyaralni voltunk! A nagylány ugyanis nehezményezte, hogy mióta megvan a kicsi, nem tudunk menni sehová. Mi pedig apával gondoltunk egyet és útnak indultunk. Semmi gond nem volt!! A babuci szopizott, aludt és kész.
Vidd magaddal!!!! Az én kislányom élete első öt hetét töltötte nélkülünk, most két éves, és még a bölcsin kívül nemhogy négy napot de négy órát sem volt másra bízva... összesen a két év alatt ;)
Kényelmi okokból nem tenném meg a gyerekemmel, hogy otthagyom. Főleg nem két hónaposan.
szia
szerencsére nekünk alszik a kocsiban. sőt kifejezetten azt szereti ha rázkodik. a nagyobbik miatt sokszor ringattuk a babakocsiban is. napközben csak a babakocsiban alszik el.
ha autóval megyünk akkor alszik amig megy a kocsi:)
hogy a repülést hogy viseli... hát nem tudom, de olyan nagy ut ez.
na ugye!
köszönöm a hozzászólásokat. a vicc az egészben az, hogy jön velünk anyósom is segíteni. szóval totál nem értettem felvetését. és két napja ezen gyözködik, hogy higgyem el jobb lesz a picinek itthon nyugiban.
köszönöm a képekre való megjegyzést, hogy szép a babám:) csak hogy akiről képek vannak fenn az a nagyobbik még:Ö röstellem, de nem raktam fel, illetve nem cseréltem régen a képeket. most gyorsan megteszem.
egyébként a nagyobbik itthon marad anyukámékkal és azt is nagyon nehezen teszem. de neki már tényleg megvan a maga kis napirendje. de nehéz mert neki is ez lesz az első különléte tőlem, leszámítva a korházi időket, de akkor bejött hozzám naponta.
Vidd magaddal, az anyósodat meg hűtsd le.
A babának csak Te kellesz, nem cumisüveg, vagy ilyesmi.
Hogy gondolta? Hogy háromóránkánt fejnél az úton, hog megmaradjon a tej? Aztán ő meg otthon a kicsivel tápszerezik? Elszállt ötlet. Sokkal egyszerűbb a picit cicire tenni.
Ha bírja a nyüzsit, akkor vidd magaddal nyugodtan.
Az enyém már attól kiakadt, hogy kimentünk a lakásból. 8 hetesen voltunk Anyóséknál, a három órás út 6 órásra sikeredett, mert ÜVÖLTÖTT végig. Amíg nem látott ki a kocsiből, addig már a kocsitól is sírt :-(. Babakocsiba dettó. Már négy hónaposan egy picit megemelve elvolt benne vagy negyed órát, oszt üvöltés ezerrel.
Én vagy elhalasztottam volna a lakáskeresést, vagy csak a férjem ment volna, én tuti nem vittem volna magammal, de az se biztos hogy otthon hagytam volna - naa, ezzel se leszel okosabb :-DD.
Szia!
Én is vinném magammal az tuti!
Ne hagyd itthon!!!!
Egyébként a macera csak akkor kezdődik ha már nem szopizik a baba! Addig nem kell mást vinned csak a cicit! :)
Nagyon szép kislány!
Itthon ne hagyd!
További ajánlott fórumok:
- Normális, ha egy nagyszülő... konkrétan nagypapa...
- Nyaralás nagyszülőkkel
- Mit szolnál ahoz, ha 3 éves szoba tiszta gyerekedre a nagyszülő csak azért ad éjelre pelenkát mert félti az ágyát?
- Mennyi idős babát hagytatok egy napra nagyszülőknél, hogy meglógjatok kicsit kettesben a férjetekkel?
- Hány kiló a 9 hónapos babátok? Írjátok le azt is mennyivel született és azt is, hogy tejporos, anyatejes vagy kevert volt a hozzátáplálásig?
- Anyatejes babát mikor szoktassuk rá a folyadék ivásra? Hogyan? És cumisüveg vagy pohár?