Két (vagy több) pici gyermekkel otthon... (beszélgetés)
Sziasztok4
A "nagy"19 hónapos a kicsi pedig 1 hónapos múlt!
sziasztok! a nagy 4, a kisebbik 2 lesz januárban...májusra várjuk a harmadikat...
egész jó napirendünk van...DE májustól kicsit rázós lesz...vagy egy évig:)majd kiderül...
15 hónap, 2 év 3 hónap
A két szélső közt nem volt 3,5 év....
nálunk 3 év a korkülömbség A SRÁCOK KÖZÖTT. MIKOR TERHES VOLTAM A MÁSODIKKAL, AKKOR MINDIG meséltem a nagyobbnak a pocaklakóról, még képeket ois nézegettünk együtt, hogy hogyan fejlődik a tesó. sokat beszélgettünk, hogy ő a nagy és erős bátyó, mennyi mindent fog tanulni tőle a kicsi, stb..
igyekeztem bevonni a nagyot mindenbe amit a kicisvel csináltam. együtt alszanak, mesét olvasunk nekik minden este, sokat játszanal együtt. persze sokat veszekszenek is. de sokkal job tesók, mint mi voltunk a tesómmal, vagy a páorm a tesójával. a nyga májusban lesz 6 éves a kicsi meg márciusban lesz 3.
Hogy telnek a napjaitok 2 pici gyerekkel?
Öltöztetés, altatás, etetés(pl. a kicsi szopizik, addig a másik?) Milyen a napirendetek?
Örülök, ha megosztjátok velem tapasztalataitokat,mert mi is tervezzük a kistesót!
További ajánlott fórumok:
- Elköltöznél 180 km-re a jelenlegi otthondtól, havi 20 000 ft-al több fizetésért?
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Hivatásos anyaság.Otthon maradni három v. több gyermekkel, vagy visszamenni dolgozni?
- Igaz-e az, hogyha otthon minden rendben megy az ágyban akkor a férfi több pénzt visz haza?
- Szerintetek a 3. gyermekkel 8 éves korig maradhat valaki otthon, vagy amíg be nem iratják az iskolába pl. 7 évesen?
- Boldogtalan házasságban két pici gyermekkel, van kiut?