Boldogtalan házasságban két pici gyermekkel, van kiut? (beszélgetés)
A gyermekeik tartsd szem elott elsősorban, mert bárhogy alakuljanak a dolgok - ok semmiről sem tehetnek.
Keress fel egy terapeutat illetve szakembert ha lehet anonim módon aki tényleg tud segíteni.
Te érzed mennyire javítható illetve helyre hozható a házasságod - valahogy csak összejött az a két kis gyerkoc - szeretettek egymást.
Valahogy csak kialakult ez a "labtörlö kezeles" , nem ? Miert hagytad hogy , idaig falyuljon ?
A gyerekeidet meg nem veheti el töled csak ugy ! Törvenyek is vannak ám !
Zeusz33 hozzászólása számomra érthetettlen. Van neked családod???? Itt szó nem volt a gyerekeken való osztozkodásról. Azt kérdezte, van-e kiút a rossz kapcsolatból.
Válasz: a legtöbbször van, ami elromlott meg lehet javítani, kérdés hogy van-e elegendő kitartás és akarat hozzá. Sok házasság megmenthető lett volna ha energiát fektettnek bele. Ugyan ki mondta hogy a házasság egy könnyű vállalkozás??? Nem az. Nagyon is nehéz. Sokat kell tenni érte.
Egyébként ahol a férfi hozzáállása ilyen, az nem a férfi hibája. A nőjé. Ő vezette be így és az első " lenéző" megjegyzéskor nem tette helyre a férfit. Ha egy házasság rossz, abban minkét fél hibázott valamit. És ezt el kell fogadni. Itt jöhetne a kérdés: mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás? nem lehe tudni, de tény hogy mindkettő van. Vagyis hiba is mindkét félben van.
Az ötödik hozzászólónak igaza van meg kell próbálni helyrehozni a dolgokat és ezt őszintén meg kell beszélni egymással. Valaki biztosan hibázott ez ügyben. Tisztelet a kivételeknek, általában nem értem azokat a férfiakat, aki képtelenek az apai teendők ellátására és kérdem én miért az ártatlan két pici gyermek sínyli meg a felnőttek rosszul alakult, boldogtalan házasságát. Nem csak a tervezésnél kell jelen lenni, hanem abból kivenni a részét és nem gyáván megfutamodni, akkor pedig előtte kellett volna gondolkodni, hiszen sekisem kényszerítette arra, hogy megnősüljön és családot alapitson ez az ő döntése volt akkor tessék vállalni. Már elnézést
szív.üdv.Ágnes
:O
Azt akartam írni, hogy veled;)
és hogy valami kiváltotta;)
:(
Mi vezetett ide?A kapcsolatotok elején is így viselkedett vele?Vagy valami kiáltotta ezt?
Sziasztok,nagyon el vagyok keseredve a házasságom romokban de nem tudok mit tenni mert van két gyönyörű kisfiam akik imádják az apjukat.
Nincsenek veszekedések egyszerűen már csak a gyerekek az összetartó erő és férjem fenyegetései hogy elveszi őket ha elhagyom,de én miért érdemlek boldogtalanságot,nem tudom mit kellene tennem:-(
További ajánlott fórumok:
- Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Keserű gyermekkor = boldogtalan élet
- Jobb egyedül, szegényebben de nyugalomban, mint házasságban de boldogtalanul, idegeskedve?
- Egyedül a gyerekkel vagy boldogtalan házasságban tovább?
- Két (vagy több) pici gyermekkel otthon...