Két lánnyal jár Én vagyok az egyik, elveszíteni nem akarom, mit tegyek hogy a másik eltűnjön? (beszélgetős fórum)
Rendesek és kedvesek vagytok. Egyre jobban jövök rá, hogy talán tényleg én vagyok az aki saját magamnak generálom a problémát. Nem szeretnék azzal a lánnyal jóban lenni..... erre elég súlyos okom van.
Igazából totál ellentétes emberek vagyunk kívül belül. Nagyon skáig volt kisebbségi érzésem, mert egy elég nagy túlsúllyal rendelkező lány voltam. Lefogytam 30 kilót, és most h teljesen más lettem kívül, belül még mindig kevésnek érzem magam. ugyanakkor más lányok közelsége nem zvar. másokra nem nézek rossz szemmel, kivéve rá.
nem tudom... de egyszer minden kiderül. azt szokták mondani:)
nekem erre van egy ellen példám. én is voltam anno ilyen helyzetben és őszinte leszek,tudom,hogy ciki,de én bementem a leányzóhoz ,mert egy ruhaboltba dolgozott. tudta,hogy kivagyok,bár még soha nem beszéltünk. mosolyogva megkérdeztem tőle,hogy munka után betudunk-e ülni valahova egy kávéra,mert szeretnék vele beszélni. mondta,hogy persze. és nagyon kedves volt. Később találkoztunk,és elmondtam neki,hogy őszintén,hogy mit gondolok. Nálunk az volt a szitu,hogy az akkori barátomnak volt az exnője, de a pasim bemászkált hozzá a boltba dumcsizni és ezt többen látták,és jött az infó.
na a lényeg,hogy mondtam a lánynak,hogy ez zavar és ha már a pasimnak nincs annyi esze, akkor legalább ő próbáljon meg ezen változtatni,vagy ha ugy gondolja,hogy neki kell a pasim akkor közölje velem hogy tisztán lássak és én is ugy állok hozzá. Ami nagyon meglepő volt a dologban,hogy hihetetlen szimpatikus volt a lány,azt mondta,hogy ő nem akar közénk állni és tiszteletben tartja a kérésemet. számot cseréltünk, és elköszöntünk. kb 1 év mulva szakítottam a barátommal más miatt. a lánnyal olyan jó barátságba kerültem,ami azóta is tart, és ők nem jöttek soha össze pedig mind a kettő egyedül van. A fiuval aztse tudom mi van,a lány meg már 6 éve benne van a baráti társaságomba ,és nagyon kedvelem.
Hat csak ugy tudod meg a dolgot ha , lecsapsz a nöre es rakerdezel !
Viszont ha , rendes a pasi es nem csak ö , hanem mindenki azt allitja hogy , nincs közöttuk semmi ? ! Akkor esetleg nagy galibat okozol :)
szerintem nem tudnak jóban lenni, már írta a fórumindító. meg én úgy vélem, nem is lenne őszinte a dolog.
el kell fogadni néha a dolgokat és bízni a pasiban. én sose leszek jóban az enyém egyik exével (kissé nyomult rá még akkor is, mikor már rég jártunk, meg amúgy se egy szimpi arc:)), de ettől még nem parázok.
Szerintem ,próbáld valahogy kezelni a féltékenységedet.
Minden pasinak vannak nő ismerősei,exei.
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus miatt, állás elveszítése
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Hogyan lehet kibírni ha több babádat is elveszíted?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?
- Rettegek, hogy elveszítem a gyerekem
- Tetszik egy lány a barátnőmön kívül, de nem vagyok olyan srác aki sunyiskodik, hogy két lánnyal lefeküdhessen. Mit tegyek?