Késői peteérés? (beszélgetős fórum)
Sziasztok. Csatlakozhazok? Ugy nez ki hogy nekem is későn van peteeresrm 27 napos ciklusnal a 21. Napon. Ebben a honapban 2 napot kesett pozitiv lett a teszt majd eros verzes majd barnas a vegen 5-6 napig (3-4 napig szokott meglenni ) a 7. Nap meg pozitiv volt de most a 8.9. Nap mar negativ. Gondolom elveteltem. Ki vagyok teljesen. Van egy lanyom 14 honapos szeretnenk kistesot.
Szia :)
Ebből lett a mostani pozi teszt?
Igen lehet hogy tegnap jó lett volna,de olyan hulla voltam hogy csak az ágyra meg az alvásra tudtam gondolni. :( Azért belehúzunk hátha még időben vagyunk.Remélem.
Jó lett volna a tegnapot megcsípni. A ma még tuti, a holnap már nem biztos, de szerintem akkor se hagyjátok ki az alkalmat. Nem tudni miből lesz a cserebogár ... őőő, izéé, a bébi! :DDD
Akkor jól tudom.Akkor ha ma és holnap akciózunk az jó nem?
Hülyeséget írtam, pedig teljesen úgy emlékesztem, hogy jó pár óra az út. de kb 1-1,5 órát írnak.
Visztont a spermák se 2 óra alatt jutnak fel a méhba! Mondjuk arra nem emlékszem pontosan hány óra, de nem kevés, az biztos.
Így van, mert pozi teszt után 24-36 órával van tüszőrepedés, és a petesejt 12-24 óráig életképes.
Igen 18.án volt először pozi,együtt is voltunk,de tegnap volt a csúcs,és tegnap nem voltunk együtt.De sok helyen azt olvasom hogy a pozi napon kell,és az utána követő első negatív napon együtt lenni.
Ha már megvolt, akkor már hiába vagytok együtt, de ha jól emlékszem a görbédre, akkor épp akkor együtt voltatok, mikor pozi volt a ovu teszt.
Igen ezt is sok helyen olvastam.Hát meglátjuk mi lesz.Akkor sem keseredek el ha nem sikerül.Akkor elmegyek dokihoz az alacsony hőm miatt,és rendbe hozatom magam,hogy minden flottul működjön. :)
Akkor valsz tegnap volt az ovu csúcs. Azt mondják, hogy általában hajnalban van a legtöbb nőnél tüszőrepedés.
Akkor ma el kell kapnom az uramat.Tegnap nem voltunk együtt...mára tartalékoltunk,meg még holnap is rágyúrunk.Remélem nem jön meg mostantól 9 hónapig.Jaj de jó lenne...
Akkor most volt az ovu, tehát jövő hétre még ne várd, meg utána se :)
Még mindig pozitív,de már nem olyan erős mint tagnap :)
Köszönöm. :)
Alaposan beleástam magam a témába a baba elvesztése után.Mindent tudni akartam.hogy hogyan is működünk.
Előtte analfa-béta voltam a témával kapcsolatban,nem is vonzott,se a terhesség se az anyaság.Aztán beköltözött a pocakomba és teljesen megváltoztatott.Sokat köszönhetek neki :)
Norcy, amugy csak zarojelben jegyzem meg, hogy hallelujazva fogadtam a topikodat; vegre valaki, aki utananezett a dolognak, es nem - teljesen tevesen - menstruaciokesesrol beszel. Mondjuk ennyit mindenkinek tudnia kellene elvileg, kozepsulis tananyag... Na mindegy. Parszor probaltam elmagyarazni az erintetteknek, hogy a menstruacio kizarolag teherbeeses eseten keshet, ami kesni szokott, az a peteeres, de ram se bagoztak, aztan feladtam.
Szal csak okosan :)
Nekem hiába mondta mindenki hogy lehet hogy betegen született volna,képtelen voltam felfogni,őt akartam,szerettem.Nagyon nehezen engedtem el.
Szerencsemnek tekintem, hogy eleg racionalis ember vagyok, aki erzelgos, elhiszem, hogy dramakent fogja fel, es nem irigylem oket. A tenyek attol meg tenyek maradnak :)
hát én nem tudtam így felfogni akkor ott, persze arra gondolta, hgoy inkább persze mint beteg legyen
de nekem már az én babám volt már...
Igaza van M0ncsának!
Köszönöm babahajj! :)
Jajj, ugyan mar! Teged is rendbe fognak rakni! Ha mar foglalkoznak a dologgal, az jo; a legrosszabb resze az, amikor nem megy, es nem tudod, hol a hiba?
a jó doki már megvan.Voltam már egy pár nődoiknál,de a mostani doki viszi a pálmát.
Már csak idő kell és türelem :)
Jah, bocsi, fogalomzavar (az en szotaramban egy embrio meg tavolrol sem baba; ezt a statuszt a szuletes utan kapja meg).
Nade, nezd, nekem 3 vetelesem volt sorozatban, a negyedik meg - legalabbis egyelore ugy tunik - teljesen egeszseges. Tudom, mondani konnyu, de tenyleg nem erdemes izgulni, csak az eselyeidet rontod vele. En a veteleseimet ugy fogtam fel, hogy szazszor inkabb ez, mint egy sulyosan serult gyerek. Az anyatermeszet bolcs.
Ezért mondom, hogy picit több idő, de sikerülni fog, és boldog anyuka leszel! :) Te korán sem vagy olyan veszett fejsze nyele, mint én, csak egy jó doki kell, meg max egy kis bogyós rásegítés.
Ezt a 26-ra akartam küldeni. :)
Én nem pajzsmirigy kérdésben vagyok érintett, hanem teherbeesésben.
Megáldott az ég: PCOS (IR), endometriózis, rövid luteális fázis, aztán még ki tudja, hogy egyáltalán átjárható vagyok-e az endonak hála.
2.lenne ha az első terhességem 2 hónapnál kicsit tovább tart :(
További ajánlott fórumok: