Késő már esküvői helyszínt nézni? (beszélgetés)
nem mindenhol megy ki az anyakönyvvezető, viszont ahol kimegy, ott mindenképpen külön díjért, ami 40.000-től lehet akár a csillagos ég.
az esküvői szezon április végétől szeptember végéig tart. előtte és utána könnyebben és gyorsabban össze lehet hozni egy esküvőt, de a főszezonban ennyi idő alatt, hogy pontosan olyan legyen, mint amilyet Ti szeretnétek igen nehéz. (tapasztalat, ebben dolgozom) :) kezdjétek el minél hamarabb! :) sok sikert és sok boldogságot! (ha kell valami segítség, írj nyugodtan privit) :) szép napot!
ha nem valtozott 2 ev alatt miotanem szervezek eskuvot, akkor idoben egyeztetes eseten igen.
Atkuldtem az adatokat neked
Köszönöm! :) Most azért kicsit nyugodtabb lettem :D
Polgári esküvőt szeretnénk, az anyakönyvvezető ugye kijön bárhova?
Egyaltalan nem!
Viszont nem art, ha van kb. 3 dopontotok. Junius 2 hetvegeje es julius elejere is! Mert lehet, h van hely, csak nem pont azon a szent napon , amit kineztetek. :) Mi is igy jartunk, de semmit nem vesztettunk, jo helyet talaltunk.
(godollon is nezz szet)
Mi az esküvő előtt 2 hónappal foglaltuk le a helyszínt... bár novemberi esküvő volt, így könnyebb dolgunk volt :)
Szerintem egyébként biztos van még valahol hely, ami tetszik is nektek, nézelődjetek, esetleg beszéljetek egy szervezővel. Nem lehetetlen még megoldani... az is megoldás lehet, ha nem szombatra rakjátok. :)
szia... hát nem lesz könnyű dolgotok, mert ilyenkorra mind a jobb helyszíneket, mind a jobb szolgáltatókat már lefoglalták...
esetleg ha nem szombatra, hanem péntekre terveznétek, akkor lehet, hogy a helyek is szabadabbak, és kedvezményeket is kaphattok! :)
További ajánlott fórumok:
- Bp-i esküvői helyszínt keresek, tudtok ajánlani?
- Hol ajánlotok Kecskeméten helyszínt esküvői fotózáshoz?
- Győr környékiek, segítsetek! Esküvői fotózáshoz keresek helyszínt!
- Miskolcon/környékén keresünk fedett helyszínt esküvői fotózáshoz, rossz idő esetére, van tippetek?
- Hatvan és környékén esküvői fotós helyszínt keresek, ajánlanátok?
- SÜRGŐS!! Esküvői zenekart és lagzihelyszínt keresek, utóbbit Miskolcon vagy környékén...segítsetek!