Bp-i esküvői helyszínt keresek, tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Szia Mamszli!
engem érdekelne bővebben a hely,szerintem mi is ott akarjuk, ráadásul pénteken:)küldenél nekem részleteket emailben?
előre is nagyon köszönöm!:)
üzemel, csak nehéz rá feljutni, mert ilyen átmeneti pallót raknak oda :-D hát menyasszonyi ruhába nem egyszerű azon átmenni.
Amúgy általában tudták, csak az öregek hitték azt h nem kamu, hagy legyen meg az örömük, hogy ott vannak, mikor kimondjuk a boldogító igent :-DDD
:) kamu anyakönyv, nagyon tetszik :) a násznép tudta, vagy azt hitték az az eredeti összeadás?
Nagy mázlitok volt, hogy leapadt a Duna, ezek szerint árvízben nem üzemel a hajó...
Úgy döntöttem, tovább zaklatlak :)
parkolási lehetőség volt a rakparton? esetleg priviben tudsz adni egy kontaktot, akivel tudok beszélni? Sokat segítene :)
Mindjárt előbogarászom a mail-t :)
Adsz e-mail címet, mert ide nem tudom becsatolni...
Szia!
Vagy beviszed a süti+rövid és fizetsz terembérletet, vagy nem viszed és nem fizetsz. Legalábbis nekem mindenhol ezt mondták... Én egyelőre még gyűjtöm a pénzt, de azért érdeklődtem :)
Pest megyében tudok két helyet, ahol én is tartanám, ha úgy adódna. (kb.25 km Pesttől, nem nagy táv) Ha gondolod írok privátot :)
Az egyik helyről komplett árajánlatot is kértem, nagyjából én is 50 fővel számoltam, esetleg kikeresem a mail-ek közül..
Két okból: szeretem a zenét és volt egy gordon szetterem :)
nem most lesz az esküvő, így érdekel, milyen hajón voltatok?
Szia! Mi hajón esküdtünk. Klassz volt, hangulatos, olcsó, és felejthetetlen! :-) csak most így az árvíz miatt...hát fehér ruhában nem akarsz szerintem úszni :-D
u.i.: miért vagy gordonka? :) Én gordonkáztam 15 évig :-DDD
Komplett kiadó villa is érdekel?
mert abban tudok segíteni. Luxusingatlan, 3x 250 nm, abszolut használható, és elég normális áron 100-120 per napért kiadják. Nagyon színvonalas. Kert is van, de picike.
Látom, nincs nagy tolongás :)
olyan érdekelne, ahol ti is részt vettetek, nem a google-n keresztül fellelhető hirdetésekre vagyok kiváncsi :)
További ajánlott fórumok:
- Késő már esküvői helyszínt nézni?
- Hol ajánlotok Kecskeméten helyszínt esküvői fotózáshoz?
- Győr környékiek, segítsetek! Esküvői fotózáshoz keresek helyszínt!
- Miskolcon/környékén keresünk fedett helyszínt esküvői fotózáshoz, rossz idő esetére, van tippetek?
- Hatvan és környékén esküvői fotós helyszínt keresek, ajánlanátok?
- SÜRGŐS!! Esküvői zenekart és lagzihelyszínt keresek, utóbbit Miskolcon vagy környékén...segítsetek!