Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt? (beszélgetős fórum)
Miután megszületett a lányom, kaptam egy thrombosis-t. Újra kórházba kerültem, és mivel akadtak problémáim, nőgyógyászt hívtak. A kórteremben vizsgált meg az ágyamon, a többi beteget ki sem küldte. Azt sem mondta, hogy forduljanak el. Ráadásul, mikor kiment, megszólalt valaki, hogy ugye ez a Mátrai doktor volt. Akkor láttam csak, hogy a kérdező egy bent felejtett látogató.
Sok doki magasról tesz a beteg méltóságára.
Igen nagyon bunkó.
El is jöttem onnan, mert ennél durvább dolgokat is művelt.
Akarom mondani orvos csicskása :)
A legtöbb azt hiszi.
Egyszer dolgoztam egy idióta orvossal, akinek műtét közben a füléhez kellett tartanom a telefont, mert fontos vacsoramegbeszélnivalója akadt a feleségével...
Bunkóság mind a beteggel, mind velem szemben, mert a nővér nem az asszisztens csicskása.
Figyelj, ez olyan, hogy rajta múlik. Az orvos is ember, és ugyanolyan dolgozó. Ha egy boltos pofázhat mobilon mikor én meg várom, hogy kiszolgáljon, akkor az orvos miért ne.
Az más kérdés, hogy bunkóság a részéről.
Viszont lehet, hogy fontos ügyben hívták.
Ha nem, egyszerűen csak bunkó.
Az eü. személyzetnek a meztelen test olyan mint az asztalosnak a kalapács, nem nézegetnek vagy ilyesmi, ne féljetek. Ugyanígy a gyakornokok sem.
A nőgyógyásznál írtátok a gyakornokot, őt sem az érdekelte, hogy nézel ki kívül, hanem, hogy mit lát belül.
úgynevezett szabadon választott tanuló
:)
az egész más
Én nővér vagyok, és ez teljességgel elfogadhatatlan volt a doki/nővérek részéről.
A főiskolán 4 évig sulykolták belénk, hogy a beteget nem hagyjuk levetkőzve, kellemetlen helyzetben.
Minimum adtak volna egy lepedőt, hogy körbetekerd magad.
Én külföldön dolgozom, ilyen nálunk nem fordulhatna elő.
(Talán, hogy megnyugodj, az eü. dolgozóknak fel sem tűnt, hogy ruha nélkül vagy, tehát nem néztek meg semmi, nekik ez természetes)
Akkor már tudom miért van bicepszed, és miért harapsz :-)))
Ha rajtam sokat kísérleteznének én is védekeznék :-))
rajtam is gyakorolt már tanuló :)
én is voltam tanuló,én meg máson!
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok ilyen kellemetlen helyzetben?
- A párom kellemetlen helyzetbe hoz engem, tanácsokat várok, segítsetek!
- Kerültél már kellemetlen szituációba, mert azt gondoltad valakiről, hogy állapotos?
- Gyermekeitek által kerültetek már mások előtt kellemetlen helyzetbe?
- Kerültetek már kórházban, orvosnál kellemetlen helyzetbe?
- Hol lehet kivizsgáltatni, hogy mitől kellemetlen a leheletem?