Szerintetek használja a Tindert vagy csak elfeledkezett törölni? (beszélgetés)
Dolgozni ment, ezért nem tudtuk megbeszélni normálisan.
Nem keresem a kiutat a házasságunkból. Nyíltan megmondanám neki, ha már nem szeretem, de ez nincs így.
Tényleg köszönöm mindenkinek a választ. Megoldódott a dolog. :)
Ok, ez te vagy.
Én pedig elfogadnám a magyarázatát, ha egyébként minden rendben a kapcsolatban és más jelét nem tapasztalom annak, hogy "megcsal" egy applikációval.:)
Viszont a fi. miért nem akar hinni a férjének? Tudat alatt nem ő keresi már a kiutat ebből a kapcsolatból és fogást keres a férjén? #12
Miért nem kérdez vissza rögtön és beszéli meg a férjével, ha a kapott válasz nem elfogadható számára?
😅🤣😄😂🤪😁
Ismerősét keresi. Ez jóóó.
Ha évente újítják és minimális összeg, akkor el is feledkezhetett róla. Jött az értesítés, gondolta, ha már levonták, akkor ráér holnap is elintézni, aztán elfelejtődött. Előfordulhat, főleg férfiak nem foglalkoznak ilyen adminisztratív dolgokkal.
Nekem is van informatikai szolgáltatókkal megújuló előfizetésem. Használom a terméküket, de nem tartom fejben, hogy mikor lesz a forduló nap és a megadott számlán legyen levonható összeg.
Nem tudom mennyit von le tőle és milyen időközönként, de igen, létezik olyan, hogy automatikus megújítás, fizetés.
Elhiheted amit mond.
De 7 eve egyutt vannak es allitolag regen regisztralt.
Akkor ha azt feltetelezzuk, hogy még azelott, h megismerkedtek (volt mar egyaltalan tinder 7+ éve?) akkor mar kiderult volna, hogy automatikusan levonják es lemomdhatta volna.
Nekem sántit a tortenet sajnos.
Ha én vennék ilyet észre leültetném és mindezt elmondanám neki.
Sőt!
Magamat ismerve rádumálnám, hogy menjen, mert ha tinderezik akkor én már csak házicseléd vagyok és nem nő a szemében.
Ez előfordulhat,hogy annó regisztrált de egy bizonyos idő után ol 6hónap,1év ha nincs törölve a regisztráció akkor automatikus előfizetés történik.Én már jàrtam így egy oldallal,de azonnal jeleztem is hogy fèlreèrtès törtènt,így meg is oldòdott.
Szòval tényleg benne van a pakliban,hogy automatikus a dolog.
Neeeeem, nem vagyok féltékeny, de tényleg. 7 éve vagyunk együtt, de sosem volt vita féltékenység miatt.
Csak most ezt az egészet nem értem.
Olyan vagyok, ha menni akar, nyugodtan menjen nem fogadom már vissza. Csak ezt szerintem el lehetne mondani, ha ő mást szeretne már. Megértem,ha máshogy érez. :)
Előfordul az ilyesmi régi regisztrációkkal.
Ha esetleg új regisztráció, akkor sem lehet tudni miért ment fel. Lehet csak egy ismerősét keresi vagy nézelődött. Téged pedig azért nem avatott be, mert féltékeny típusnak ismer.
Honnan tudod, hogy eddig nem vonta neki?
Kezd sántítani a történet.
Fogalmam sincs, de van logikai adottságom, amit használok is.
Tehát ha NEM AKARJA HASZNÁLNI ( amit kétlek), miért nem mondta le?
Ha meg bevállalt év hűségidőt( nyilván nincs, de ha mégis), akkor miért nem tiltja, törli magát ( nyilván nem akarja)?
A lényeg meg ott van nálad: nem hiszel neki.
Döntsd el, hogyan tovább!
Egyértelmű neked is!
Én ilyet nem tolerálnék egy percig sem.
Vagy elmondja vagy takarodó.
🤣🤣🤣🤣
Vicces fiú!
Ki fizet olyanért amit nem használ?
Miben tudunk mi segíteni?
Nem hiszel neki.
Férjem telefon értesítései között volt olyan, hogy "köszönjük a vásárlást" - Tinder Plus csomagra fizetett elő.
(Még mielőtt valaki jönne, nem kutakodtam, hívták, nem vette fel, és akkor vettem észre az értesítést.)
Ő azt mondja, hogy még régen regisztrált,nem törölte magát és most vonja neki. Ezt nem akarom elhinni neki... :(
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Minden nap 2 x hipózom a wc-t, árt a wc nek? Inkább domestost használjak rá?