Kérhetek azonnali traffipax kihelyezést a rendőrségtől? (tudásbázis kérdés)
Kedves fórumindító!
Tudom még alszol, mert 19:00 után ébredezel.
Tudom, hogy túl drága volt a kamera és azért nem vettél, pedig fórumtársunk adott tippet.
Tudom nagyon zavaró lehet otthon egyedül 20:00 után.
Tudom és értem, hogy úgy érzed, hogy valamit tenned kellene a magány, a bezártság ellen.
Tudom sokan egy képzelt világba menekülnek és kitalálnak családot, kitalálnak történeteket, csak hogy ne unatkozzanak 20:00 után.
Most mégis azt gondolom, hogy nem helyes amit teszel. A harmadik fórumod, a harmadik meséd, a harmadik picsogásod, a harmadik kamu story.
Én azt javasolnám neked, hogy 20:00 előtt sétálj sokat, töltődj fel, töltsd harmónikusan a napodat! Ha ez nem megy, akkor kérj időpontot a pszichiháteredhez, vagy keress fel egyet, mert ennek bizony nem lesz jó vége!
Vigyázz magadra, de leginkább embertársaidat kíméld meg magadtól! Lesz jobb is!
"Tervezem hogy beszélni fogok a rendőrséggel, minél hamarabb..."
Nekem ez tetszik legjobban a tegnapi fóruma után:DDD
Pentek este 7ig alszik delutan edesapad?
Ekkora hulyeseget....
"Egyszer Bence fiam majdnem felnyitotta a redőnyt de olyan ideges lettem hogy rá csaptam a kezére."
Nekem ez tetszett a legjobban. :D
Troll vagy, nem vitás.
De ha mégsem, az nagyon szomorú.
Jó a cucc amit szívsz?
Vagy anélkül vannak ilyen ötleteid.
Igazad van. Így, mint írtam már, közel a 100-hoz, annyira fáradt voltam, hogy délután mikor hazaértem, lefeküdtem aludni. 19 órakor ébredtem, de én azt hittem, hogy 7 óra van. Gondoltam édes istenem, elaludtam nem hallottam az ébresztést. Mikor a család kérdezte hova ez a rohanás,kérdeztem miért nem szóltak? Elkéstem. Olyan jól esett, hogy még este van, pedig inni sem ittam. :D
Valószínű a FI is fáradt, rosszat álmodik mindig és keveri az álmait a valósággal.
Azóta új probléma? Az vasárnap volt, ma hétfő van. Azóta hány átlagos péntek estétek volt?
De szerintem te tudod a megoldást, gurulj eléjük és fékezgess, attól biztos megnyugszanak.
Fenevigyének a jóslása.
Ennek a fúrómnak több 100 hozzászólása lesz.
Majd akkor veszlek "komolyan", ha ideírod a nickneved
50/N
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Ebben az esetben lehet a rendőrséget hívni?