Keresztanyaság- ki mit csinál? ki hogy éli meg? (beszélgetés)
hát látom erre senki...azért dicsekszek...megoldottuk!!
este a picikém ágyába fekszik a laptoppal...bekapcsolja a skype-t és már olvasom is az estimesét + a nyarakat velem fogja tölteni :D
SZIASZTOK!
NÁLAM PONT MOST AKTUÁLIS A KÉRDÉS...
VAN EGY 8 ÉVES KERESZTFIAM...EDDIG MINDÉG EGYÜTT VOLTUNK, MOST 2000 KM-RE KÖLTÖZNEK...ILYEN TÁVOLSÁGRÓL HOGY TUD VALAKI JÓ KERESZTANYA LENNI?
MÁR NÉZEGETEM A REPÜLŐJEGYEKET, DE NEKEM NAGYON DRÁGÁK, HA A GYEREKEIMET IS VISZEM, MÁRPEDIG NINCS KIRE BÍZNOM ŐKET.
TÁVOLSÁGI KERESZTANYA LESZEK :(
HOGY CSINÁLJAM HOGY ÉREZZE RÁM MINDÉG SZÁMÍTHAT?
SKYPE, MSN AMI EDDIG ESZEMBE JUTOTT...DE MI PÓTOLJA AZ ÖLELÉST?
nekünk van egy nagy, most tölti a 25. évét, keresztfiunk.
a férjem húgának a gyereke, nagyon örültünk, főleg én, hogy keresztmama lettem, mivel a fiunk is, meg én is, most pedig a keresztgyerek is egykék vagyunk.
a két fiú között 9 év van, de azért szeretik egymást, mert tudják, számíthatnak a másikra és ránk is.
az apukája fiatalon ment el sajnos. azóta minden héten egy nap együtt a család, hogy ne érezzék magukat egyedül és tudják, ott a család a hátuk mögött, ha baj van.
gyerekként is többször vittük nyaralni magunkkal :)
szeretem nagyon, de pont annyit vártam, várok el Tőle is, mint a saját gyerekemtől, hiszen az ilyenkor meglévő természetes féltékenység nem szerettem volna, ha sérti a két gyerek kapcsolatát.
azt tudom és érzem, mondás nélkül is, hogy nagyon szeret bennünket :)
Neken 13 éves a keresztlányom,akivel nagyon jó a kapcsolatunk.Mi komolyan vesszük a keresztszülőséggel tett ígéretet!A második szüleinek tekint minket.Szeretjük egymást.
De ehhez kell a család hozzáállása is.
Van egy 6 éves keresztfiunk is,de mivel a két család között nem túl nagy az egyetértés vele nem alakult ki szoros kapcsolat sajnos!
Természetesen amit vállaltunk vele szemben azt betartjuk amíg élünk!
Nálunk hagyomány kezdődött a keresztanya választással. Az én keresztanyám, apu testvére. A keresztanyám kisebbik lányának én vagyok a keresztanyja, és úgy tervezem, hogy az én gyerekemnek, a keresztlányom nővére lesz a keresztanyja, aki az én anyukám keresztlánya.
Na ezt kapjátok ki! :D
Amúgy imádom! Próbálom elhalmozni minden földi jóval. És persze ha nagyobb lesz - mert még csak 2 éves - mindenben számíthat rám.
:D
én keresztlányom is csoda szép,de mióta hátat fordított tetű keresztapa kihat a keresztanyaságomra!
nálam van keresztlányomról napló!!! ;)
Csodaszép a keresztlányom.Most mult 2.5-éves.
Amikor találkozunk mindent megengedek neki :)
Nem tudok neki semmit megtiltani,mert olyan édesen néz rám :)
Én nagyon boldog és büszke keresztannyuka vagyok!
Sajnos elég keveset találkozunk :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyen a keresztanya a keresztelőre? (kisfiúnak)
- Mi a feladata a keresztanyának?
- Mi a legmegfelelõbb ajándék egy 5 hónapos babának? Kersztelõre mit érdemes venni, ha te vagy a keresztanya?
- Ki lehet keresztanya?
- Arra lennék kíváncsi, hogy egy gyereknek lehet-e két keresztanyja?
- Sziasztok!Mit írnátok egy ovis ballagó meghívóra?Ami olyan szép.Kisfiam megőrít, hogy szépet akar írni a keresztanyunak!