Keresem volt tanáromat, osztályfönökömet (beszélgetés)
Nagyon kedves vagy, köszi! :)
A hasonló nevűeket már nézegettem, de egyelőre egyiket sem tartom reálisnak, hogy közük lenne hozzá...:( És elég kevesen vannak fent ilyen néven.
A többi ötleted jónak igérkezik, de majd meglátjuk, ezeket még nem próbáltam :)
Nagyon cuki a babád, gratulálok! :))
köszönöm :)
a fb-on esetleg a volt iskoládnak nincs honlapja, csoportja, oldala... bármi, ahol kereshetnéd? vagy konkrétan kerületi csoport... persze lehet, ezeken is túl vagy... de azt hiszem, keresni valakit egyedül a fb-on reális... még úgy is, ha kb gyerekekorú, ugyanilyen vezetéknevű embereknek írsz privit azzal, hogy ő-e az anyukája...
Kedves Youlcsi!
Köszönöm! :))
Ez klassz, tetszik és örülök, hogy vannak, akik "örökfiatalok" tudnak maradni. :)
Boldog és egészséges életet kívánok nagypapádnak, még nagyon sokáig!
Köszi a válaszokat. Ezeken már mind túl vagyok, senki nem tudott vagy nem akart segíteni, "személyiségi jogokat" említve.
Megértem, sokat változott a világ.
Ezért írtam ide, hátha hallott valaki valamit a családról ( nem arra gondoltam, hogy a "80 éves néni" ül a számítógép előtt és várja, hogy keressem...), hanem arra, hogy találok valakit, régi osztálytársakat, fiatalabb kollegákat akik még emlékeznek Rá, tudhatnak valamit vagy esetleg, igen, a Tanárnő unokáit.... :))
Tehát, tovább reménykedem. :))
nagypapám 79 évesen vett számítógépet... csak hogy láthassa a dédunokáit a távolból is. 4 éve használja, e-mailt ír, fb-ol, skype-ol...
szóval sok sikert!
Menj fel a facebookra,üsd be a nevét a keresőbe.Nagy az esély,hogy ott megtalálod. :)
Sok sikert!
Kedves Mindenki, aki segíteni tud!
A XI. kerületi (akkor) Bartók Béla úti Ált. Iskolába kezdtem tanulmányaimat.1968-ban. (ma: Gárdonyi Géza Á.I.)
Szeretett osztályfönökömet keresem, Benyó Jánosnét.
Kérem,ha bárki tudna valamilyen információt adni róla, vagy a családjáról, írjon!
Megköszönöm szépen!
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vennél a gyereked osztályfőnökének?
- Mit vegyek az osztályfőnöknek évvégi ajándékként?
- Egyedi, pénztárcakímélő osztályfőnöknek való ballagási ajándék ötletek...?
- Milyen ajándékot vegyünk érettségi találkozóra az osztályfőnöknek?
- A lányomat utálja az osztályfőnöke ezért ott akarja hagyni a gimit, mit tegyek?
- Mennyire van rendben az osztályfőnöknek könyvutalványt adni a ballagáskor?