Ugye? Valamiért ez a minta nálam most hódít. Egyszerre érzem dögösnek, visszafogottnak, hétköznapinak, ünnepinek. Olyan mindenes. Ha nem lesz a bulira ilyen ruhám, el se megyek! 🧎♂️🧎🖕
Hát akkor megint sikerült belenyúlni a tutiba. Találtam eredeti Burberry sálat 150 ezerért. 🫢
Ja, hogy akkor ezért nem találok semmit???? Értem! Már nem egyszer gondolkodtam rajta, hogy előző életemben egy kőgazdag luxus özvegy lehettem, amiért a szemem a drága holmikat vonzza. 🤣
Még egy elcseszett kínai mintàsat sem találok, ami hajaz rá.
A villamoson pont láttam egy nőt kb. 10 perce térdig érő pufimellényben, ezzel a mintával, egyből eszembe jutottál. :D Az inzernet azt írja hogy ennek a neve "Burberry check" ahogy már írták is (unatkoztam a villamoson és elolvastam a történetét :D), nekem a "beige tartan" keresőszavakra is dob fel hasonlókat. De mivel ez a Burberry levédett mintája, ezért gondolom nem túl legális egy az egyben ezzel az elnevezéssel árulni az általa ihletett termékeket 😅 ami rossz hír mert így nyomozni kell...
Köszi. Aha, ismerem a skót kockásat (már gyerekkoromban is hordtam) de nekem ez a bézs, fekete, piros a szerelem. Egyelőre nem sok mindent találtam. ☹️
Sziasztok. Van egy minta, amibe szerelmes vagyok egy ideje. Szeretnék belőle ruhákat, kiegészîtőket, lakásdekort nézni. Hogyan keressek rá? Angolul és magyarul is jöhet. Kép az adatlapomon lesz, egy sálról. 😄