Keresek egy NAKSOL nevű (volt) készitményt, ki tudja hol lehet kapni? (tudásbázis)
Képzeljétek el kaptan egy mail-t
mert ezzel foglalkoztam...( gondolatban )
és jött a válasz:
ide teszem, és megirom azt is hogy
ki próbáltam.
szombaton milánói makarónit főztem, és
(nem vagyok szőke, de úgy viselkedtem)
le akartam az újjamal törölni a lábos széléről a paradicsomot... ( miért?)
nagyon megégettem az újjam, és beledugtam azonnal a liszt-be úgy ahogy irták, lesz ami lesz....
és láss csodát 20 perc mulva már nem fájt... mosogattam, tettem vettem és időnként megnéztem, de semmi nyoma....
és ime a cikk:
Éppen kukoricát főztem, és a villát beleszúrtam a forró vízbe, hogy
"megnézzem, hogy kész a kukorica, a villával nem találtam el,
és a kezem be csúszott a forró vízbe."
Egy barátom, aki Vietnamban volt katona, pont akkor lépett be házamba, mikor ordítottam a fájdalomtól.
Kérdezte, hol van sima liszt?
Mikor odaadtam,egyenesen beledugta kezemet, és azt mondta hogy tartsam ott 10 percig, amit meg is csináltam.
" Mesélte, hogy Vietnamban egy férfi meggyulladt, és a nagy pánikban egy zsák lisztet ráöntöttek.
Nem csak eloltotta a tüzet, de egy hólyag se keletkezett bőrén"
Tehát, ott tartottam kezemet a lisztben 10 percig, és mikor kihúztam, se hólyag, se pirosodás, se fájdalom nem volt
Most, ezért a hűtőben tartok egy csomag lisztet, mert a hideg liszt sokkal hatékonyabb az égésre, mint a szoba hőmérsékletű
Csoda, ha engem kérdezel. Egyszer a nyelvemet égettem meg, lisztet szórtam rá, és 10 perc múlva semmi fájdalmat nem éreztem. Ha megégeted magad, ne tegyed folyó víz alá, csak használd a zacskó lisztet. Sokkal hatékonyabb
.
Helyesbítek: a Naxolt már nem is fogják gyártani valami EU-s szabvány miatt, és az Irix licencét is eladta a gödöllői gyár egy kft-nek.
De ők legalább gyártják.
Ennek a hirnek nagyon örülük
köszönöm
A feltalálója Széles Lajos 1898-ban született Nakon.
Nem vonták ki, hanem állítólag továbbfejlesztik. Bonyolult összetétele miatt a fejlesztés tovább tart.
égésre 1000% kiválló termék (volt)
gyógyszertárba lehetett kapni Gödöllön gyártották
nyomoztam, de már kivették a gyártásból
keresem a feltalálóját, a más néven való forgalmazóját, a fellelhetőségét.
ez közügy, mert a napleégés, égési sérülések esetén , azonnali befújásával, másnapra eltünik a sérülési nyom.
aki bármit tud irja meg, köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Milyen készítmény lehet hatásos annak, aki korán kel és sokat utazik, hogy beérjen az óráira?
- Vizsgaidőszak alatt milyen legális készítményekkel lehet az agyműködést serkenteni?
- Mit lehet tudni a zöld, a csalán, a fekete, a csipkebogyó, és hasonló készítményű teákról?
- Magnézium készítmény keresnék, ajánlanátok? B vit. lehetőleg ne legyen benne
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?
- Férfi gondokra jó lehet ez a készítmény?