Milyen pályázat van 60-65 év felettieknek, hol találom? TV, telefon? (tudásbázis)
Nem egy reklámba futottál bele véletlenül? Én is olvastam ilyet, limitált számú nyugdíjas "nyerheti meg". Nem állami. Háztartási gépekre és mobilokra stb.hirdették, de a benyújtással egyidőben kb 5000 forintos "pályázati dijat" kellett volna befizetni. Már ez gyanús volt nekem.
Csak a nyugdíjas családtagok miatt olvastam el, kétszer is. Viszont ahogy becsuktam a reklámot, nem találtam többé, és kereső sem adja ki.
Átverés szaga van, számomra erősen. Szépen begyűjtik a befizetett pár ezret, aztán véletlenül "nem Ön nyert".
Néhány éve történt.
Találkoztam egy nyugdíjas ismerőssel, aki elmesélte, hogy megpályázott egy kisnyugdíjasoknak szóló utazási Erzsébet utalványt és nyert is 50.000 Ft-ot, hamarosan utazik. Elmondta, hogy mindent megpályáz, amit meghirdetnek és nyerni szokott.
Nagyon elcsodálkoztam, mert a nő az egyik leggazdagabb vállakozó volt a településen. Nevetve mondta, hogy ő kisnyugdíjas, mert bolond lett volna a minimumnál több járulékot fizetni, így beleesik a pályázók kategóriájába.
Na erről ennyit.
Nem vágyás!
Valamiféle támogatás akár tv vagy telefon háztartási gép!?
Ha van is, az a nyugdíj összegéhez van kötve, pl. 50-60 ezreshez. Akinek meg ennyi a nyugdíja, nem hinném, hogy 100 ezres telefonra vágyik.
Vagy az ördög tudja, én speciel semmit nem hallottam.
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Laptopra csatlakoztatom a telefonomat. De a saját gépen nem találom, hova csatlakozott. Hol van akkor?
- Tudna valaki segíteni, hogy tudnék telefont feltölteni neten keresztül?Van netbankom...de ott nem találom..
- Valaki tudja a vatera regisztrációs telefonszámát? Nem találom sehol
- Vettem egy telefont és nem találom hozzá a jótállási papírt. Létezik, hogy nem kaptam?
- Vezetékes telefonomat elkódoltam, hol találok használati utasítást? A készülék régi, azt a típust nem találom a neten. A kódolásról sem.