Kénytelen vagyok napközben aludni, mert az éjjel nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
8. semleges
tegnapelőtt 07:18
Helyes.
7. katt2 (válaszként erre: 4. - Regin_a)
márc. 31. 22:36
Így van, de talán vérhígitó nem is kell. A doki megmondja. Vannak 3 alkotós vérnyomáscsökkentők, ezek nagyon jók. CovercardPlus, Valongix, de a doki tudni fogja.
6. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:50
Azt mondta az orvosom, hogy sokkal hamarabb kapnak agyvérzést azok, akik úgymond bekapnak egy csökkentőt ha úgy érzik, mint azok, akik rendszeresen gyógyszert szednek. Be kellene állítatni és nem lenne ilyen gond.
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Regin_a)
márc. 31. 19:23
és magas v.nyomásra sok folyadékot inni!
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:21
Minden nap vérnyomáscsökkentő és orvos előirás szerint vérhigító
Napi v.nyomáscsökkentő mellé lehet még Tensiomint szopogatni
3. EzotErika
márc. 31. 19:13
Úgy tudom, hogy a Tensiomin nyelv alá való és csak abban az esetben, ha az első érték megy 160 fölé és max.: 1 szemet lehet egyszerre alkalmazni. Ha úgy érzem magas lehet a v.nyomásom, akkor előbb megmérem és csak akkor alkalmazom a nyelv alá valót, ha nagyon muszáj...Remélem, nem ártasz többet magadnak, mint amennyi haszna van így, hogy lenyeled a tablettát.
2. apeeng
márc. 31. 18:44
Vált orvost, vagy gyógyszert..
bááár...ha álmodban üt meg a guta, az nem is olyan nagy vész..de inkább élj sokáig, de alacsony vérnyomással.
márc. 31. 18:44
További ajánlott fórumok:
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- A 13 napos fogyókúra alatt (reggeli: kávé+külön 1 kockacukor...) ha nagyon éhes vagyok napközben, gyümölcsöt 1-2- db-ot meg lehet enni?
- 15 honapos gyereknek hányszor kellene aludnia napközben?
- Csak napi 5-6 órát van lehetőségem aludni.Mit szedjek, hogy napközben sem legyek fáradt, ne legyek ingerült, stb.?
- Irigylem a párom. Este is tud aludni és napközben is. Én se...
- 1, 5 éves és miért nem akar napközben aludni?