Kényszerevés, túlevés (beszélgetés)
Mercy2 vagyok kènyszerevő, soha nem mùlik el (51 èves vok) napi 2 òràt sportolok ( fittness, ùszàs, futàs)momentan 56 kg de ez folyamatossan vàltozik , és vàltozott hosszù èletem soràn , voltam màr brutàlissan kövèr , 2x is mind 2 hosszù kapcsolatom alatt mert nem birtam a stresszt.( 3 ève single vagyok), de kèpes vagyok 50 kg os fogyàsra .Momentàn megint falàsi rohamaim vannak egy ideje pontosabban màrcius òta ( korona virus)az eredmèny 5 kg hìzàs vagyis 51 ről 56 ra .Azt gondolom a motivàlatlansàg , a szorongàs vezetett idàig ùjra .Ma van a napja hogy elszànom magam 5 kg leadàsàra ,probàlok vami naplot vezetni majd az evèsről , vagy van e valakinek valami jobb ötlete ami segithetne ,mert ebben az èvben valahogy semmi nem működik nàlam .Lehet totàl lelassult az anyagcserém ,talàn közelit a klimax vagy ilyesmi.Ha jàr valaki hasonlò cipőben ,szivess
en fogadok el jò tanàcsokat.
Én pont az ellenkezőjét tanácsolnám. Legalább egy hétig semmi gyümölcs, semmi gabona, semmi olyan, amiben gyorsan felszívódó szénhidrátok vannak. Én drasztikus szénhidrát megvonást csinálnék, pl. egy ketogén típusú étrenddel, és megnézném, hogy reagál a szervezetem.
Mert simán lehet, hogy szénhidrátfüggőség, semmi más.
De nyilván egy orvosi vizsgálattal kellene kezdeni, a cukorbetegség nem játék.
Ha csak az íz hiányzik akkor mossál fogat gyakrabban, vagy igyál citromosvizet cukor nélkül.
Ez nem normális, amit érzel fordulj orvoshoz! Miért akarsz korán meghalni? Szoktad nézni az élet 250 kiló felett című dokumentumfilmet?
Egyébként, ha sovány, vagy normál testalkatú vagy, amellett, hogy ennyit eszel, lehet cukorbetegség is a háttérben.
Kérj orvosi segítséget!
Persze otthol az orvos sem tudja ellenőrizni, hog mit eszel össze, de el tudja magyarázni, hogy hová fogsz eljutni. Önuralom, elhatározás.
Szia! Nem tudom elképzelni, hogy bírják a beleid meg a májad ezt az állandó melót, de jobban tennéd inkább, ha vigyáznál rájuk.
Nézz utána a neten, mi minden baj történhet, hátha az visszatartó erő lesz. 🍀
Sziasztok! Nem tudom jelezzleküzdeni a kényszeres evésem.kér vagyok minden órában full ebédet enni,közte pedig rágcsálás,csoki,csípsz,gyümölcs hegyekben.
Ha reggel észek,ott elindul a lavina,egész nap nem bírom abbahagyni.
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?
- Eszel-e kényszeresen ha feszült ideges stresszes vagy?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Van megoldás a kényszerevésre? avagy Hova tüntetek kényszerevők?
- Vannak kényszeres cselekvéseid, kényszeres gondolataid? 3.