Kényes kérdés.. (beszélgetős fórum)
Szerintem nem kényes kérdés. Bár mi is túlestünk ezen, 3 éven át. (lombik és nem tudták). Akkor én is úgy gondoltam, hogy minek kérdezgetnek ilyeneket? Aztán rájöttem, nem feltétlenül azért, mert tolakodóak, egyszerűen csak ez az elvárás.
Mosolyogj és ha látják, hogy Ti nem izgatjátok magatokat, akkor ők sem fogják.
Nagyon sok sikert hozzá és légy türelmes, majd jön, ha kell. :)
Szia!
Szerintem jó helyen vagy, itt mindenki normális szinte ezen a fórumon. Mondd, hogy majd ha akar jön, Ti szeretettel várjátok, de a biológiát nem tudjátok megbolygatni, és nem is akarjátok, de dolgoztok rajta. :) Remélem minden összejön, mjd értesíts minket! ;) Sok sikert és jó egészséget kívánok. :)
Szia!
Igen ez egy kellemetlen kérdés.Szerintem egyszerűen csak mond azt, hogy rajta vagytok már az ügyön és kész:).A többihez senkinek semmi köze, ha útban van a baba előbb utóbb észre fogják venni:).Remélem hamarosan megoldódik a problémád, és lesz peteérésed!!Szurkolok, jó egészséget:)!
Hát, szerencsémre nekem nem kellett ilyeneket hallgatnom a mostani kapcsolatomban. :)
Amellett, hogy nagyon drukkolok, hogy végül összejöjjön, remélem, az ötletem is jó lesz egynek. Mondhatnád azt, hogy: mi már várjuk, de ő úgyis akkor jön, amikor akar. Nem szabad/akarjuk siettetni.
Lehet, hogy nem pont ez a tökéletes kategória ahol nyitottam a topicot, de nem tudtam dönteni. A következő dologról szeretnék tőletek véleményt kérni. Egyre többen kérdezik meg tőlem, hogy mikor jön már a baba? Sajnos most derült ki, hogy nincs peteérésem stb Szóval kivizsgálás alatt állok. Már egyre jobban zavarnak az állandó kérdezősködések és nem tudom mi lenne az okos válasz? Nem szeretném ha mindenki tudna róla, de bunkón sem szeretnék válaszolni...
Az más kérdés, hogy nekem soha nem jutna eszembe ilyet kérdezni egy távoli ismerősömről stb, de ilyenek az emberek.
Ti mit válaszltok hasonló esetben?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Kényes kérdés! Coming out: Ti hogyan reagálnátok?
- Kényes kérdés....Ki hogyan kezelné ezt a problémát.
- Hogyan kezeled a kényes kérdéseket, helyzeteket?
- Gyermek kényes kérdései