Keményedés? Mennyire normális? (beszélgetés)
Sziasztok.
Minden rendben szerencsére, a méhszájam teljesen zárt, Beni teljesen jól van. Szóval nagyon megnyugodtam szerencsére.
Hát nagyon bízom benne hogy minden rendben lesz.
A védőnőm pedig egy s*gg. Elnézést a kifejezésért, de annyira modortalan, hogy az valami hihetetlen, így minden ilyen gondommal az orvosommal konzultálok nem vele.
Csak lenne már holnap. Mondjuk a görcseim nem erősödnek, nem is vészesek, csak maga a tudat hogy vannak, ez az ami megrémiszt.
minden ember más!!!!
így a legjobb, ha orvos mondja a tutit nem pedig Mi:-)
szorítunk tuti szép és egészséges babád lesz:-)
Köszönöm a gyors válaszokat.
Már bejelentkeztem holnapra, reggel 9-re kell mennem. Az orvosom azt mondta ha erősödnének a görcsök akkor menjek azonnal.
Csak hát azért is írtam ide, mert aggódom. A szomszédomnak két babája van, a legkisebb most három hónapos, Ő is azt mondta neki is volt hasonló, de ugye ez kevés vigasz ilyenkor.
Van itthon magnéziumom, mindjárt veszek is be egyet.
nekem is volt ,de semmi gond nem volt csak3 héttel jött elöbb:-)
de, ha aggódsz hívd fel az orvosod!
December 10-re vagyok kiírva, ma vagyok 25+2 hetes terhes.
Viszont reggel óta keményedéseim és enyhe görcseim vannak.
Első terhesség, teljesen normális, zárt méhszáj, két hete voltam ultrahangon utoljára.
A szomszédom azt mondta teljesen normális én viszont kicsit aggódom.
Valakivel volt már hasonló?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tartjátok normálisnak, hogy 3 hónapos csecsemő kezét fogdossák és puszilgatják "idegenek"?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- Ismerkedésnél mennyire normális, hogy rosszul esett, hogy nem mondta el, hogy elmegy kirándulni?
- Terhesség és keményedések
- Úgy is kinyílhat a méhszáj pl. erőlködéstől, hogy semmi jele nincs? (nincs keményedés, görcsök)
- 19. héten keményedés