Kekszes marcipános kocka recept

kakaós masszához:
25 dkg darált háztartási keksz,
15 dkg porcukor
10 dkg margarin
2 ek kakaó
kb 1 dl tej
marcipános masszához:
25 dkg darált háztartási keksz,
15 dkg porcukor
10 dkg margarin
fél üveg (Dr Otker) zöld mandulaaroma
kb 4 ek tej
a bevonóhoz:
3 ek víz
6 ek ukor
2 ek kakaó
5 dkg margarin
vagy tortabevonó
A Kekszes marcipános kocka elkészítési módja:
A masszákat külön összedolgozzuk. A csokisat zsírpapíron 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, a marcipánosat rámorzsoljuk (vagy almareszelőn ráreszeljük), elegyengetjük. A vízből cukorból szirupot főzünk, majd beletesszük a vajat és a kakaót. Bevonjuk vele a sütit. Hűtőbe tesszük. Ha megdermedt 2x2 cm-es kockára vágjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2012. szept. 9. 07:10
A kekszes marcipános kocka elkészítési módja és hozzávalói.