Kekszes csoda recept


2 doboz 450g-os tejföl,
8 z. vanilin cukor,
2-3 e.k. porcukor,
1 nagy zacskó háztartási keksz (szögletes),
1 z. gyümölcskocsonya.
A Kekszes csoda elkészítési módja:
A tejfölt elkeverjük a porcukorral és vanilincukorral. Fogunk egy tálcát vagy tepsit, rakunk az aljára 1 réteg kekszet (figyelve, hogy a keksz oldalai egyformán legyenek), majd megkenjük az elkevert tejföllel, utána ezt még 2× megismételve teszünk rá még egy réteg kekszet, majd ismét a tejfölt. A 3. réteg tejfölre rátesszük az utolsó réteg kekszet, majd a tetejére a gyümölcskocsonyát. Hűtőszekrényben 1 napig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon a keksz, majd felszeleteljük, és JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tunde0709, 2009. márc. 12. 18:55
A kekszes csoda elkészítési módja és hozzávalói.