Kedves anyukák, kismamák! (beszélgetés)
4. lopi
2011. márc. 14. 01:56
Szia!
Nekem semmit nem lehetett tudni mikor jön meg, (1 év alatt 3szor menstruáltam), de 4 hetesen, 2 pozitív terhességi teszt és 1 orvosi vizsgálat után biztos lettem miért feszül annyira a mellem! :)
Amúgy igazad volt egypt! Mindenki más!!!!! Csak általános tünetek vannak, vagyis inkább ami előfordulhat! pl.: Én egyszer sem hánytam a terhességem alatt!
3. 6b006fc769
2011. márc. 13. 17:35
Szia:)
Nekem enyhe fájdalom van peteéréskor az alhasamban és kevés tojásfehérje jellegű nyák jelentkezik.
Én a "nem jött meg" után öt nappal teszteltem és nagyon pozitív lett:)
Nem vettem észre a beágyazódást, első tünetként az jelentkezett, hogy nagyon kívántam a csirkemájat és jobb volt az állóképességem. Persze ezekre csak utólag jöttem rá, hogy azt jelentik, hogy baba van benn:)
2. egypt
2011. márc. 13. 16:59
Szerintem mindenki más. Én nem érzek semmit peteéréskor, és egyik terhességemnél sem volt semmiféle jellegzetes tünet az első hónapokban, se hányinger, se mellfeszülés, egyáltalán semmi.
1. Vigyorex6
2011. márc. 13. 16:57
Volna hozzátok néhány kérdésem. Az első, hogy tudjátok-e hőmérőzés nélkül, hogy mikor van peteérésetek, aztán, hogy a beágyazódásnál éreztetek, tapasztaltatok-e valamit, valamint, hogy mikor jelentkeztek tünetek (hányinger, mellfájás) és mikor teszteltetek pozitívat? Előre is köszönök minden választ!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi kismamák és újdonsült anyukák!
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:)
- Miskolci anyukák, kismamák, várandósok baba tervezői ide
- Budapest, VII. kerületi kismamák, anyukák! Gyertek legyetek kedvesek, kérdéseim lennének :)!