Kedvencek (beszélgetés)
Igen Laura kedden érettségizik szóbeliből.
Évi elfoglalt - tudom.
Úgy látszik, hogy csak mi vagyunk már Tykával ezen a fórumon. Ez is haldoklik, mint némely más fórum.
Évi sem jön soha. De még a telefont sem veszi fel, hiába hívom! Hogy mit tud csinálni?
Úgy látszik nincs senkinek semmi kedvence.
Most nekem sincs. Unalom a köbön.
:)) remélem!! :))
(most lebuktál, te az én naplómat nem olvasod, csak én nézem a tiédet!! :DD )
Nekem is izlett, majd legközelebb többet süss!
Jó volt nálatok, puszi!
hát nem vagy egy villám :DDD
sherry brandy és társai ... hmmm, csak jó lehetett!! :))
Nem kapkodtam el a választ mi?
A mai kedvencem az általam életemben először sütött muffin. Volt benne sherry brendy, magozott megy, mogyoró és dió darálva, a tetejét keserű reszelt darabos csokival szórtam meg. Finom volt.
Nekem izlett.
éppen most olvastam a "diétás naplódat" :DDDDDDDDDD váljék egészségedre!!!
jó munkát, pihig és egyebeket!!
az én mai kedvencem az este sütött házi kenyerem lett :)))
Megadjuk a módját. Sajnos nem zsugázom, csak lusta és elfoglalt vagyok, hol ez hol az. Ejnye bejnye tudom, de ez az igazság.
Remélem ti jól vagytok. Puszika mindenkinek Évi.
Ja a mai kedvencem egy szem kókuszos akármi, nem jut az eszembe, de nagyon gusztán hirdetik. A lányom kapott egy négyes csomagolást a fiujától és egyet én is kaptam belőle.
Mondjuk én Évinek szántam a kérdést, ha már ő volt az utolsó előttem, de így is nagyon jó :) legalább nem kell 2x kérdeznem, mert már előre válaszoltál rá. :DDDD
Örülök, hogy minden rendben veled!!!!!! :)))
Nekem, is lenne lent volna, de megint egyedül voltam és rám várt minden. Takarítottam, kutyát sétáltattam, vagy ő engem? Ő is megfürdött, velem.
Vége a heti7-nek, és gépezem.
Mai kedvencem:
rakott krumpli és túrós pite :-)
További ajánlott fórumok:
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Nosztalgia... Régi mesék! Kedvencek.... Hova tűntek?
- Elítélendő-e, ha a kedvencek velünk alszanak az ágyban?
- Ki milyen zenéket hallgat?Mik a kedvencek?
- Oriflame kedvencek
- Hogyan tudok törölni pl. a kedvencek vagy általam hozzászólt témák közül? Már nagyon hosszú a sor, a nem aktuálisakat el lehet tüntetni?