Kecskesajtos tekercs recept
A Kecskesajtos tekercs hozzávalói:200 g kecske kremsajt
200 g kashkaval
1 p liszt
100 g dio
80 g olvasztott vaj
fekete bors
A Kecskesajtos tekercs elkészítési módja:
A diot es a lisztet "osszedaraltam", hozzakevertem a kashkavalt az olv. vajat, megborsoztam. Jol osszedolgoztam a tesztat, mivel nekem elegge szetesett, tettem hozza meg olivaolajat. Mindezt reggel tettem, mivel ma dolgoznom kellett, becsomagoltam nylonba es hutobe kuldtem turelmesen varni. Delben - ja elobb ebedeltem_ 2 reszre osztottam es kinyujtottam egyenkent. Nalunk a kecskesajt hengercsomagolasu, elvagtam hosszaban 4 fele, miutan pihent kb negyed orat a melyhutoben, igy konnyebb vagni. Ugy osztottam el a tesztat, hogy vegigerjen rajta es mivel szilikonlapon nyujtottam, konnyu volt feltekerni, a vege alulra keruljon. 180 fokon 30 perc sutest ir elo, de az utobbi idoben mindent hosszabb ideig kell sutnom a javasolt idonel.
Az eredmeny egyszeruen fenomenalis!!!!!!!
Vigyazat a sajt lassabban hul ki, nyelvegetes utan nem erezni az izet :-)
Masnapi tapasztalat, hogy kevesebb kecskesajt is eleg bele, a teszta onmagaban is nagyon finom!
Ha mar kihult ajanlatos egy kicsit megmelegiteni fogyasztas elott, hogy a sajt meglagyuljon
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2010. jún. 4. 18:21
A kecskesajtos tekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.