Kecskemétiek (beszélgetés)
Helyi járatos busszal a Noszlopyból. Ez ott van közvetlen a vasútállomás mellett- buszpályaudvar helyi járatoknak és helyközieknek.
www.kunsagvolan.hu
taxi kérdésben pedig a [link] oldalon
Sziasztok!
Látom hogy kevesen járnak itt, de megpróbálkozok hátha választ kapok!
A Kecskeméti taxi árak érdekelnének!
Vagy esetleg a vasútállomástól mivel juthatok el legegyszerűbben a Petőfi Sándor utcába?
Látom, a többi kecskemétis topicba is beírtad. Sajnos halottak ezek az oldalak. Én is lesem őket, de semmi mozgás.
A műkertben sok kisgyermekes család él a Gyöngyvirág utcában. Szoktatok arra sétálni?
Sziasztok!
Nemrég költöztünk Kecskemétre a férjemmel.
1 éves lányunkkal keresünk szintén kisgyerekes családot.
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor mászik le a Mikulás a Nagytemplom tornyából?
sziasztok lanyok,
nem lenne kedve valakinek eljonni a szechenyi varosba, manikurt szeretnek gyakorolni valakin, kezmasszirozas, borfeltologatas, lakkozas paraffin stb... az egesz tok ingyenes csak gyakorolni szeretnek!
most pentek deltol keresek vkit, ha erdekel irj nekem privit
mariann
Az Arany János utcában a könyvtár mögött egy kapualjban van a Godi Papa pizzéria ,régen ettem ott de egész tűrhető volt.
Ha pizzéria akkor van még egy a piac mellett: Király pizzéria, most nyílt és nagyon jó.
Aztán van a Malomban a Don pepe fent a 4 emeleten, ott van más kajálda is Meki, és kinai,meg magyaros, giros is...
Étterem a Kibugaci csárda, aztán van a Liberté a főtér kellős közepén egy patinás hely.
Kávézónak meg ott az Otthon mozi kávézója... Arany homok szállónak is van étterme, és a többi hotelnak is. Gondolkodom még...
Mennyire akartok a központban maradni?
Eddig a Salon pizzériát néztem meg, az jónak tűnik. Főleg, hogy pizzamániás vagyok. Viszont vannak más kaják is, így a többiek is tudnak választani :)
Megnézem a Kisbugacit is.
Sziasztok!
Keresném Kecskeméten a MÁv kúltúrházat, valahol a Noszlopy térnél van. Tudnátok nekem ebben segíteni? Mi a kúltúrház pontos neve? Előre is köszönöm a segítséget!! Üdv, Viki
Salon pizzéria kivül van a belvároson. Kiváló szerintem. Akadémia krt-n van
Aztán Labirintus pizzéria, a főtéren van a két templom közt. S még jó pár van:)
Sziasztok!
Kecskeméten keresek valami jó éttermet. Ti biztosan ismertek ilyet :) Egyelőre a görög éttermet néztem ki, de várok további javaslatokat :) Köszönöm előre is a segítséget.
Olvastátok mostanában a Kecskeméti lapok olvasói rovatát?
Mit szóltok hozzá?
sziasztok kecskemetiek
mukorom gyakorlashoz keresek modelleket , ha szeretnel ingyen mukormot magadnak akkor itt a lehetoseg! jo minosegi( chrystal ) anyagokkal dolgozunk! ha esetleg van valakinek kedve es ideje pentek keso delutan vagy szombat delelott kormozni az kerem irjon nekem privit!
most hetvegen penteken tip - porcelan, szombaton epitett porci kormot csinalunk
A bor utca után tematikusan jönnek a sör napok, hát nem?
:)