Kb. milyen áron vannak az eljegyzési és jegygyűrűk? (tudásbázis)
Az anyakönyvvezető most már megkérdezi lesz-e gyürű váltás. Szerintem azért mert nagyon drága és nem mindenki tudja megvenni.
Ettől függetlenül az első esküvön nem hagynám ki a gyürüt.Hiába drága.
nálunk csak én "kaptam" gyűrűt, én egyedit szerettem volna ezüstből, mivel az aranyat nem nagyon kedvelem, kőnek pedig holdkövet.
Nem tudom pontosan mennyibe került, de párom elmondása szerint nem lehetett drága, pár ezer forint.
mi készítettünk saját anyagot vittünk....és egyedit kértünk...
de határ a csillagos ég.
idén felbecsültettem mai áron mennyit érne fazan és anyag tekintetében 100,000-150,000ft között ér attól függ hol lenne a kirakatban!!!
Nekünk kísérő nélkül 2000-ben 72000 volt.Fehér-sárga metszéses.Kár volt ennyit adni érte.A férjem kb-5-ször vette fel,én egy éve nem is hordom,mert sokszor kell tisztítani a metszések miatt,meg sokat karcolódott a házimunka során-meg tégla,beton hordás...stb.
Szerintem 20000 kürül mér szépeket kapsz,igaz,hogy súlyra nem nagy,de szerintem nem éri meg "nehezet" venni. Mi van,ha elhagyod? Barátnőmék 3-ik jeggyűrűnél járnak 6 év alatt,mert hol az egyik,hol a másik hagyta el...
Ja,és egy titok: Romcsiba sokkal olcsóbb az arany!
További ajánlott fórumok:
- Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Nálatok mennyi idő telt el az eljegyzéstől az esküvőig?
- Szerintetek kb. hány évesen "érik" meg egy férfi arra, hogy eljegyzést babát házasságot, egyszóval családot akarjon?
- Ha esküvőt nem tervezünk ( okokat később ) milyen legyen az eljegyzés?
- 10 főre milyen eljegyzésre való ételeket ajánlanátok?