Kávéundor (beszélgetés)
Akkor te vagy terhes!! :D
Terhesség alatt a falat le tudtam volna kaparni a kávéért.Iszonyatosan kívántam.
Én jártam igy egy-két éve. Kedveltem, aztán egyszer csak nem bírtam a szagát sem. Nem igazán derült ki az oka - terhes nem voltam, vagy nem tudtam róla - egy ideig eltartott, aztán újra elkezdtem kávézni. Valahogy a gyomromnak nem kellett addig.
Egyszer a mákkal is ugyanígy jártam, de annak biztosan tudom, hogy vírus volt az oka. Addig imádtam a mákot, ezerrel ettem, szinte függő voltam.
Aztán egyszer csak jött egy ilyen hányós-hasmenős vírus, ami valahogy elért minket is, de nem a megszokott formában, mert nem tört ki rajtunk a teljes tünetegyüttes, csak olyan gyomorrontás szerű volt, még hasmenésünk sem volt, csak hányinger. Épp mákosat ettem azokban a napokban, csak azt éreztem, hogy megfekszi a gyomromat és anélkül, hogy különösebben bármi bajom lett volna, úgy, de úgy megundorodtam tőle, hogy évekig nem ettem... Most kezdem újra felfedezni. :)
Igen én is beírtam a gugliba,és nekem is csak a terhességet dobta fel.
Ez már vagy másfél hónapja tart,ha terhes lennék,feltűnt volna,hiszen már van egy gyermekem.
Nem nem lehetek terhes tuti.
Kedves Miksa Itó,nem is iszok,elhiheted... :D
Nem kívánod,hát ne idd!
Kábé,ennyi!
Egyik napról a másikra megundorodtam a kávétól.Képtelen vagyok meginni.Nem iszom rendszeresen,csak vészhelyzet esetén,amikor nem tudok észhez térni a reggeli kómából.
Terhes nem vagyok,tehát az nem lehet az oka.Más is járt már így?