Katalin terhes, de mi lesz a gyerek neve? (beszélgetés)
Nos, a forum ujra aktualis!
Azert szebben is lehetett volna fogalmazni!!
Ha lány akkor Kate Victoria Elisabeth Diana
Ha fiú akkor William Charles John.
Esetleg Paula, Paulina, illetve Jose Armando.
Ja...mer' Bella és Béla:)
Így gondoltam!
14:55. William és Kate - Mesebeli románc
Ma volt kb másfélórás film róluk.
Ki látta??
M2:Szombat (December 22.) 0:30 Ismétlés, akit érdekel.
Fikm szerint, 9 évig tartott az együttjárás. Volt ideje belekostólni, biztos hogy akarja e ezt az életet.
És ha lányzó?
Illetve azt olvastam, hogy a tünetek ikerterhessgkor szoktak lenni. Akkor milyen neveket mondasz?
Gondolhatta, hogy mire mond igent.
Egyébként meg engem nem igazán érdekel, hogy milyen nevét adnak majd neki. :-)
Mivel a faternak négy keresztneve van...
William Arthur Philip Louis a mama meg Catherine Elizabeth Middleton...
Szerintem legyen Béla:)
"A BBC értesülése szerint holtan találták Londonban a VII. Edward kórház ápolónőjét, aki pár napja részleteket árult el a heveny terhességi tünetekkel kezelt Katalin hercegnőről két ausztrál rádiósnak."
:((((((((
Hallottam a rádióban, de itt olvasva a címet nem jöttem rá, csak miután elolvastam pár hszt. Hogy miről is szól...
Szerintem minden részlettel nem volt tisztába. Mindent tudott volna előre. lehet más a férje.
Az is hír volt, egyedül ment vásárolni egy " plázába ".
Valamilyen nagy eseményen, " turkálós " ruhába volt.
Nagyon szép volt az a ruha..
Nem szegény családból származik, mert az ősök nem engedik hogy feleségül vegye..
És hogy mi lesz a neve?
Az lehet akár, Diana, Erzsébet.Fülöp Vilmos..
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Kisgyerek emelése terhesség alatt
- Jár-e családi adókedvezmény, ha a 3. gyerekkel a terhesség 91. napja be van töltve?
- 2 vagy több gyerekesek milyen a második terhesség beszélgessünk
- Masodik gyerekemmel ot es fel honapos terhes vagyok, es negy orat alszom ejszakankent, a gyerekem is ilyen eber lesz?