Káromkodás....miért divat? (beszélgetés)
Óvódában dolgozom..és bizony nem túl pozitívak a tapasztalataim....Mikor a három éves alig tudja kimondani,hogy a "kuva anádat!"DE KIMONDJA!
ÉS EZT NEM A MÉDIÁBAN HALLJA!Mert miért is van ébren a gyerek a Fábry Showderje alatt?
Ma már a kabarét is a káromkodással teszik humorossá.
Nagy hatással van a média a gyerekekre."wazze"
:)))))))
Jó fej vagy! :))
Azt látom! Bocsi, a beszólásért, azt is írhattam volna, hogy a lányom kicsi korában így mondta: káronkodik és mi olyan jókat röhögtünk rajta.
Én azt szeretném, ha nem lenne divat a káromkodás, és próbálom ezt 14 éves kamaszlányommal is megértetni.
Jólvan! Kövezzetek!:D Örök életemre megtanultam, hogy kell írni!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
egyébként bírom ám!:D
Igen,aztán csodálkoznak,hogy ovodába,iskolába behivatják Őket,hogy hogy beszélnek a gyerekek.
Ilyenkor jön,hogy :nem tudom kitől tanulta...? :))
Vannak párok is akik káromkodnak,csúnyán beszélnek egymással oda-vissza.
Szerintem ezt azzal lehet megtenni,aki engedi.
Nálunk nem szokás,nekem nem is jönne a számra.
A nagyfiam sem káromkodott soha,22éves.
Nem csak a médiából,otthonról is tanulják a gyerekek
Ami szomorú
Néha nekem is kiszalad a számon, de csak otthon, a négy fal között, ha leejtek vagy kiborítok valamit vagy pl, bevágom a lábom valahová, odacsukom az ujjam...
...de ha emberek közt vagyok, magamba fojtom,és az állandóan "kötőszavakban beszélőket" nehezen viselem.
Azt, hogy a KÁRONKODÁS miért divat, nem tudom! De a KÁROMKODÁST nagyon nehezen viselem!
Terjeszti a média és a műveletlen emberek, a gyerekek a suliban, sőt már az óvodában, a kocsmatöltelék embertársak - sokan!
Hogyac.... Köszi!
Sejtettem, hogy most félre mentem!:D
Nembaj, szeretem a népet provokálni!:D
Há mee olyan ..... jóó amiko ..... mondom a ..... neki a .....! Na!
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Tenyleg divat lett a vegetarianizmus? Te miert lettel vegetarianus?
- Szerintetek miért divat manapság "anorexiásnak lenni"?
- Miért divat ma bunkó parasztnak lenni?
- Hogyan lehet a csúnyabeszédről, káromkodásról leszokni?
- Szebeni Istvánt kirúgták a tévéből káromkodás miatt. Mi a véleményed erről?
- Szerintetek mennyi káromkodás fér bele az ember életébe?