Karfiolkeksz recept

A Karfiolkeksz hozzávalói:
1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 evőkanál olívaolaj
1 csomag metélőhagyma apró karikákra vágva
3 gerezd fokhagyma összetörve
1 teáskanál bazsalikom
fél-fél teáskanál só, őrölt fehér bors


A Karfiolkeksz elkészítési módja:
A karfiolt reszeld le, sózd meg és 20 percig hagyd állni, majd laza szövésű textilen keresztül facsard ki a felesleges levét. Egy tálban kevered össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát oszd 6 vagy több részre, formázd laposra, majd fektesd sütőpapírral bélelt tepsibe. Sütőben 180-200 fokon kb. 35-40 perc alatt ropogósra sül Ízlés szerinti szószokkal vagy tejföllel fogyasztható.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A karfiolkeksz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook