Karácsonyra 8 és 10 éves gyereknek (beszélgetés)
Épp a Lego és Minecraft miatt találok ki mindég valami olyasmit, ami ezek bűvköréből kizökkenti a gyermeket.
Sajnos, eléggé rá van kattanva ezekre.:/
Persze, szívesen társasozik, főzőcskézik, kirándul, úszik, biciklizik, kutyázik és minden más, de ha 10-20 perc szabadideje van rögtön a legohalom közepén találjuk.:D
Elég kreatív is, mert mindig kitalál valamit, nem könyvből "dolgozik", de azért van már is a világon, mint lego.:)
Vagy másik ötlet, bár már elég rövid az idő, pólóra nyomtatni a kedvenc robot képét.
Anno nagy kedvenc volt nálunk Wall-E és Eva ( [link] Képeket gyűjtöttem a pólóhoz. Különböző színekben 6 póló készült. Mosásba alig lehetett levakarni a kölyökről.:D
Tudni kéne, hogy milyen érdeklődésű a gyermek.
Lehet, hogy egy digitális rajzolópadnak örülne, vagy egy távcsőnek, egy ebooknak (ezt is fel lehet tölteni a kötelező olvasmányokkal a met-ről).
Tőlem egy xbox játékot fog kapni, ami most fog megjelenni a magyar piacon. Ha minden igaz holnap meg is jön.:)
Előtte kikérdeztem a húgomat, hogy milyen xbox játékai vannak már meg. Azt mondta, hogy van egy játék, amiről mostanában videókat néz, és sokat beszél róla. Egy víz alatti kalandjáték. Tőlem ezt fogja kapni.
Akkor meg kell beszélni a szülőkkel.
Ezt tettem én is mikor ajándékon törtem a fejem a 10 éves unokaöcsémnek. A húgom tudja, ismeri a gyermeket, a szíve vágyát. Hogy ebből minél több teljesülhessen és ne vegyünk felesleges dolgokat megbeszéljük, hogy kitől mit fog kapni.
Szia!
Te ismered legjobban a gyermekedet, te tudod mi érdekli. Neked mondja el, hogy mire vágyik, nem?
Írj vele közösen egy levelet a jézuskának!:)
Vagy írja meg egyedül és te majd feladod.;)
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Az én gyerekem már nagy, ezért nem tudom, mi most a menő. Mit lehet venni egy 8 és egy 10 éves fiúnak karácsonyra?
Köszönöm a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Mi a véleményetek arról, aki 2-3 éves gyereknek regisztrál az iwiwen?
- Hány éves kortól adjunk a gyereknek mobiltelefont? Egyáltalán adjunk neki?
- Mitől lesz varázslatos ma egy gyereknek a karácsony?
- Tej (laktoz) érzékeny gyereknek receptet tud valaki? Főleg süti érdekel. Oviba kéne a karácsonyi bulira.
- 9 éves gyereknek karácsonyi ajándék?