Karácsonyi vásár!!!:) (beszélgetés)
Őszintén megmondom, engem ezek a dolgok taszítanak.
Már most láttok az utcán árusokat, akik karácsonyra saját készítésű dolgokat árulnak, pedig még csak október van.
Én is korán elszoktam kezdeni a készülődést, de nem ennyire.
Nem szeretem a nagy tömeget, ezért mire a többség elkezd vásárolni, én már be is fejezem. A kirakodó vásárokat is ezért kerülöm. Mellesleg inkább használható dolgokat szoktam venni: ruhát, könyvet, műszaki dolgokat stb.
A másik, hogy azt próbálják belénk sulykolni, hogyha nem veszel x összegért ajándékot a szerettednek, akkor nem is szereted igazán.
Minden év decenberébe már kint állnak az árusok valami jónak tűnő termékkel,de azt vettem észre,hogy az elmúlt évekbe már nincs az a nagy nyüzsgés,lázas vásárlás mint pl. 3-4 évvel ezelött.De lehet,hogy ez csak a mi vásorunkba van így.Mivel mi is vállalkozók vagyunk,ezért felmerült az ötlet,hogy nekünk is bérelni kellene egy aprócska helyet és olyan terméket árulni,ami egyedi de nem a csillagos eget veri az ára.
Mivel nincs már olyan sok időm és a megszervezés is egy hosszadalmasabb procedúra,igy egy kis segitséget kérnék,hogy szerintetek mi lenne az az áru ami felkeltené az emberek figyelmét.Gondolok itt pl. saját kezüleg készitett dolgokra (persze nem az én kezem által,mert én nem értek hozzá) :)
Ha valakinek lenne ötlete,várom a hozzászólását.:)
Köszi előre is.