Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) recept
A Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) hozzávalói:800 ml narancslé (frissen facsart vagy 100%-os)
300 ml száraz vörösbor
50 ml baracklikőr
5 tasak Vanillincukor
Ízlés szerint 50 - 100 g cukor
2-3 késhegynyi szegfűszeg
2-3 késhegynyi őrölt fahéj
2 narancs vagy csillaggyümölcs (karambola)
A Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) elkészítési módja:
A narancslevet, a vörösbort és a baracklikőrt a vanillincukorral egy főzőedényben elkeverjük és felmelegítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket. A csillaggyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk, és a puncshoz adjuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. júl. 16. 20:39
A karácsonyi csillagpuncs (kata féle) elkészítési módja és hozzávalói.