Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) recept

Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) recept

A Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) hozzávalói:
800 ml narancslé (frissen facsart vagy 100%-os)
300 ml száraz vörösbor
50 ml baracklikőr
5 tasak Vanillincukor
Ízlés szerint 50 - 100 g cukor
2-3 késhegynyi szegfűszeg
2-3 késhegynyi őrölt fahéj
2 narancs vagy csillaggyümölcs (karambola)


A Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) elkészítési módja:
A narancslevet, a vörösbort és a baracklikőrt a vanillincukorral egy főzőedényben elkeverjük és felmelegítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket. A csillaggyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk, és a puncshoz adjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A karácsonyi csillagpuncs (kata féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook