Kaptam ajándékba propolisz krémet. Hogyan és mire használhatom? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én ezeket találtam róla:
A propolisz krém arcra, problémás bőrre különösen jó. A bőrön a száraz és zsíros egyenetlenségeket megszünteti, a bőr üde és bársonyos lesz.
A propolisz tisztító hatással van a bőrre: pattanások és egyéb bőrgyulladások esetében enyhülést hoz.
Használható nehezen gyógyuló sebek kezelésére, nyálkahártya-és bőrgyulladásokra. Hatékonyan enyhíti a horzsolások, vágások okozta fájdalmat, megakadályozza a gyulladás kialakulását.
Elsőfokú égési sebekre is kiváló, olyan esetekben is, amikor növényi eredetű és szintetikus gyógyszerek már nem hatnak.
A propolisz baktériumölő, fájdalomcsillapító hatásai révén alkalmazható ekcémák, bőrgombásodás, égési sebek és gennyes sebek kezelésére vagy egyszerű fertőtlenítő krémként.
Kiváló a gyulladt, ekcémás, pikkelysömörös bőr tüneti kezelésében, de mint “télikrém” is megállja a helyét, ha cserepes, kiszáradt a bőrünk.
Sajnos nincs ráírva, különben nem kérdezném.
Házi készítésű krém, kicsit bonyolult lenne most leírni de nem ismerem, aki készítette. Ezért kérdeztem itt, hátha valaki jártas benne.
További ajánlott fórumok:
- Kaptam ajándékba egy méregdrága naptejet, ami 10-es faktorszámú. A gyerekemnek 40-es, nekem 20-as kellene. Mit kezdjek vele?
- Ajándékba kaptam
- Mivel, hogyan lehet alaposan fertőtleníteni egy mellszívót?Használt, most kaptam ajándékba egy ismerőstől.
- Elektromos teflonos Wokot kaptam ajándékba. Tudtok segíteni nem kínai receptekkel, és egyéb tippekkel?
- Kaptam egy üveg epres balzsamecetet, mire használhatom?
- Propolisz tinktúra használható-e terhesség alatt?