Ajándékba kaptam (beszélgetés)
Segítsetek ! Nem nagyon tudok és főleg nem szeretek főzni, de kaptam ajándékba két spéci "serpenyő"féle edényt, amit nem hagyományos módon kell használni, leírást vagy egyéb segítséget nem adtak hozzá.
SwissHome ZLine Prémium
Fryan wth lid
Mindkettő megkönnyíti állítólag a sütés, főzést, de hogy ?
sziasztok!
gondoltam nektek is szólok, mert spórolásról van szó. nyitottam egy fórumot itt a hoxán , csere-bere cím alatt. minden ami nektek már felesleges de nincs szívetek kidobni itt megoszthatjátok mással. nem csak ruhaneműt, bármit. és persze rátalálhattok új dolgokra. akit érdekel kukkantson be :)
bocsánat ha nem épp a témához illő,de lehet érdekel vkit aki eddig nem talált rá.
további szép napot!
Rengeteg áramot fogyasztanak,kaja legtöbbszőr leég benne,mert iszonyú gyorsan főz-nekem még nem sikerült annyira takarékra tenni,hogy ne kozmáljon oda a hús.
Tisztítása,tárolása is körülményes.
Most én Hot Pan -ről írtam,de ha fizetnének nekem-sem főznék ilyenben.
Van aki szereti,én utálom.:P
Szia,
keress rá a Hot Pan-nal kapcsolatos fórumra, ott sok jó tippet találsz. A működési elvük azonos, csak ez kerek, az pedig szögletes :)
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kaptam ajándékba egy méregdrága naptejet, ami 10-es faktorszámú. A gyerekemnek 40-es, nekem 20-as kellene. Mit kezdjek vele?
- Mivel, hogyan lehet alaposan fertőtleníteni egy mellszívót?Használt, most kaptam ajándékba egy ismerőstől.
- Elektromos teflonos Wokot kaptam ajándékba. Tudtok segíteni nem kínai receptekkel, és egyéb tippekkel?
- Kaptam ajándékba propolisz krémet. Hogyan és mire használhatom?
- Kaptam ajándékba egy Bergner kekszkészítőt, de nem boldogulok vele, tudja valaki, hogy működik?