Kapros-túrós töltött gomba recept
A Kapros-túrós töltött gomba hozzávalói:40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.
A Kapros-túrós töltött gomba elkészítési módja:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk. Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk. A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük. Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. márc. 24. 21:13
A kapros-túrós töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.