Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kapros-túrós töltött gomba recept

Kapros-túrós töltött gomba recept

A Kapros-túrós töltött gomba hozzávalói:
40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.


A Kapros-túrós töltött gomba elkészítési módja:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk. Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk. A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük. Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kapros-túrós töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook